Ingezonden persbericht


PETER WIJNEN PUBLIC RELATIONS


---

AAN:

Onze toeristische, journalistieke relaties.

Safari Chalets op Vakantiebeurs in Utrecht

Graag attenderen wij u op Safari Chalets de nieuwe onderneming van Ton en Yvonne Jansen, die in het Oostenrijkse Königsleiten en Wald de onderneming Chaletsplus met succes tot ontwikkeling brachten. Chaletsplus, dat alleen met Internet boekingen werkt, zag al vroeg dit jaar het aantal boekers stijgen met 25%.

Safari Chalets beheert in Zuid-Afrika het Kololo Game Reserve. In dit park is een restaurant, een zwembad en een grote verscheidenheid aan chalets te vinden niet alleen voor wat betreft prijs en ligging, maar ook qua grootte, van een groot luxe vijfsterrenchalet met privé-zwembad tot knusse Bush chalets met bijzondere vergezichten op het Wildlife. De gasten kunnen, al of niet onder leiding van een ranger, tochten maken in het bijbehorende wildpark. Verder kan men prachtige wandelingen maken, of op de mountainbike door het park crossen. Het Kololo Game Reserve ligt op drie uur rijden ten noorden van Johannesburg,

Safari Chalets zal van 11 tot en met 16 januari aanstaande op de Vakantiebeurs in Utrecht

aanwezig zijn in de standnummer C096 van Zuid-Afrika,Hal 1.

De nieuwe brochure ligt voor u klaar in het persinformatiecentrum van de beurs, of ontvangt u tijdens de persborrel, die op de vakdag 11 januari van 16.00 u. tot 18.00 u. wordt geschonken in de stand van het Zuid-Afrikaans Verkeersbureau.

Ervaringen van gasten

De eerste gasten van Kololo hebben inmiddels hun enthousiaste ervaringen zowel op papier als op dvd gezet. Safari Chalets maakte er een boekje van dat wij als bijlage meezenden.

In de stand ziet u dit tevens gevisualiseerd op een dvd.

Golf

Het is wellicht interessant om te weten dat van 16 tot 23 april 2005 het Safari Chalets Golftoernooi wordt gehouden op de beroemde Gary Player Golfcourse en het nieuwe Elements Private Golf Reserve. Beide banen liggen midden in gameparken.

De deelnemers aan deze golfwedstrijd houden voldoende tijd over om extra excursies te maken, of de golfweek met een bezoek aan Kaapstad te verlengen. Informatie over het golftoernooi is op de stand te verkrijgen. We zenden het u echter ook met plezier toe. Vanzelfsprekend is alles ook te vinden op de internetsite: www.safarichalets.com

We hopen u tijdens de vakdag, 11 januari 2005, te kunnen ontmoeten in de unit in de stand van Zuid-Afrika.

Met vriendelijke groet,

namens Ton en Yvonne Jansen,

Peter Wijnen Leo Lochtenbergh