Titel: Voorstellingen André van Duin Jubileumshow uitgesteld

VAN DEN ENDE THEATERPRODUCTIES
Rubriek: Binnenland
Datum en tijd: 10-01-2005 14:22

Amsterdam, 10 januari 2005

Voorstellingen André van Duin Jubileumshow uitgesteld wegens ziekte Ron Brandsteder

De voorstellingen van de André van Duin Jubileumshow in Stadsschouwburg Nijmegen (11 tot en met 15 januari) en in Theater aan de Parade in Den Bosch (18 januari tot en met 22 januari) zijn uitgesteld. Dit wegens een kleine medische ingreep die Ron Brandsteder zal ondergaan. De nieuwe speelperiode voor Nijmegen is van 7 juni tot en met 11 juni en voor Den Bosch van 5 juli tot en met 9 juli.

Ron Brandsteder zal wegens een operatie aan het onderbeen de André van Duin Jubileumshow tijdelijk niet kunnen spelen. Onlangs werd er een kwaadaardig bultje op het onderbeen van Ron geconstateerd. Dit bleek niet uitgezaaid te zijn en middels een kleine medische ingreep goed operatief verwijderbaar. Naar aanleiding van de verwachte snelle herstelperiode van Ron is door Joop van den Ende Theaterproducties en André van Duin Produkties besloten de voorstellingen van de André van Duin Jubileumshow in Nijmegen en Den Bosch uit te stellen. Het verdere speelschema zal ongewijzigd blijven.

De betreffende theaters nemen binnen enkele dagen contact op met de bezoekers, zodat zij de voorstelling in de nieuw vastgestelde speelperiode alsnog kunnen bezoeken.

Noot voor de redactie/