Gemeente Gilze en Rijen


* College stelt startnotitie vast voor woningbouw aan Strijp/Wildschut

* Gemeente wil getroffen projecten steunen met een Gilze en Rijense inslag


Gemeente wil getroffen projecten steunen met een Gilze en Rijense inslag

Het gemeentebestuur van Gilze en Rijen leeft zeer mee met de slachtoffers van de zeebeving die op Tweede Kerstdag zoveel leed veroorzaakte in Azië en Afrika. Vorige week besloot het gemeentebestuur om een euro per inwoner van Gilze en Rijen uit te trekken om steun te verlenen aan deze slachtoffers.

Het gaat dus om een bedrag van ruim 25.000 euro. Er is voor gekozen om de helft van dit bedrag over te maken naar giro 555 waarin een aantal hulporganisaties samenwerkt. Ook wil het gemeentebestuur graag projecten van of met inwoners uit de gemeente Gilze en Rijen steunen. Onder deze projecten wordt de andere helft van het budget verdeeld.

Om die projecten te kennen roept de gemeente haar inwoners op om zulke projecten te melden bij de gemeente. Het gaat dus om humanitaire opbouwprojecten in een gebied van een land dat door de tsunami getroffen is. Aan zon project moet een inwoner van de gemeente Gilze en Rijen meewerken.

Meld zulke projecten! U kunt daarvoor een briefje schrijven of mailen naar het College van Burgemeester en Wethouders, Postbus 73, 5120 AB Rijen onder vermelding van project Azië of project Afrika of mailen naar info@gilzerijen.nl Het college verwacht uw reactie wel snel, want er moet snel hulp geboden worden. Als uiterlijk aanmelddatum geldt woensdag 19 januari 2005.

TOP