Politie Zeeland


O-226-2005 Verkeersongeval A58

Ter hoogte van Waarde, op de A58, zagen agenten gisteren rond 21.24 uur een zwaar beschadigde personenauto, met een Belgisch kenteken, in de middenberm van de weg staan.
Brokstukken lagen tot in de middenberm verspreid. Het voertuig zelf stond dwars in de middenberm van de weg. De vangrail was eveneens beschadigd. Er bleek niemand meer in de buurt van het voertuig te zijn. Het voertuig is weggesleept door een takelbedrijf. Enige tijd later werd bekend waar de bestuurder van het voertuig zich bevond. De man werd door de politie met een bezoekje vereerd en kreeg meteen een bekeuring voor het verlaten van een ongevalsplaats. De bestuurder betrof een 42-jarige Belg.


Z-227-2005 Doorrijden na verkeersongeval

De politie zoekt getuigen van het volgende voorval:
Op de N61 in Vogelwaarde heeft gisterenmiddag rond 17.12 uur een verkeersongeval plaatsgevonden. De bestuurder van een bedrijfsbus reed, rond dat tijdstip, op voornoemde weg, in de richting van Terneuzen, en moest plotseling uitwijken voor een tegenligger die op zijn weghelft kwam rijden. De oorzaak hiervoor was totaal niet duidelijk. De bestuurder reed de berm in en kwam tegen een boom tot stilstand. De "veroorzaker" van het ongeval is doorgereden. Getuigen van dit voorval worden verzocht zich te melden bij de politie in Terneuzen, of te bellen met telefoonnummer 0900-8844.


O-228-2005 Ingebroken Krabbendijke

In een woning aan de Westerscheldestraat in Krabbendijke is gisteren omstreeks 21.18 uur ontdekt dat er was ingebroken.
Door de toegang te verbreken is/zijn de dader(s) het pand binnengekomen. Uit de woning zijn o.a. bankpasjes weggenomen.


O-229-2005 Ingebroken Goes

In een woning aan de 's-Heer Hendrikskinderendijk in Goes is gisteravond tussen 20.15 en 22.30 uur ingebroken.
De dader(s) is/zijn de woning binnengedrongen door een raam te forceren. Uit de woning zijn diverse goederen weggenomen. O.a. een televisie en computerapparatuur.
Ook in een woning aan de Middelburgsestraat in Goes werd gisteravond ingebroken. Hier gebeurde dat tussen 17.45 en 22.45 uur. Uit de woning werd o.a. een bankpas weggenomen.


O-230-2005 Verkeersongeval met letsel Kruiningen

Op de N289 in Kruiningen heeft vanmorgen omstreeks 06.44 uur een verkeersongeval plaatsgevonden waarbij een 22-jarige vrouw uit de gemeente Reimerswaal gewond is geraakt.
De vrouw reed in haar auto en verleende op het kruispunt met de Hoofdstraat geen voorrang aan een 55-jarige automobilist uit Middelburg die op een voorrangsweg reed. De vrouw raakte bekneld in haar personenauto en moest uit haar benarde positie bevrijd worden door de brandweer. Zij is overgebracht naar het ziekenhuis, na controle kon de vrouw het ziekenhuis weer verlaten. De Middelburger klaagde over een pijnlijke rug. Beide voertuigen zijn door een takelbedrijf weggesleept omdat zij zwaar beschadigd waren. Tegen de vrouw wordt proces-verbaal opgemaakt.





Politie Zeeland