Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Samenwerkende hotels in Flevoland

Datum: 11 januari 2005

ZEEBODEMHOTELS VAN START

LELYSTAD, 11 januari 2005- De Bataviawerf heeft "de doop" mogelijk gemaakt van het nieuwe samenwerkingsverband Zeebodemhotels in Flevoland. Afgelopen maandag hebben alle deelnemende hotelondernemers, in de aanwezigheid van diverse genodigden, officieel het samenwerkingsverband door middel van een nieuwe site www.zeebodemhotels.nl te water gelaten.

Een samenwerkingsverband was nodig. Flevoland, gelegen in het hart van Nederland, temidden van een prachtig landschap met rust en ruimte en een uiteenlopend aanbod van activiteiten, maakt een bezoek aan de provincie meer dan waard. Toch is de provincie voor vele toeristen nog altijd onbekend waardoor onbemind. De reden voor een zestal hotelondernemers om over te gaan tot het vormen van een samenwerkingsverband onder de naam Zeebodemhotels.

Er zal gewerkt gaan worden aan de promotie van de deelnemende hotels en de provincie. Mede door gebruik te maken van de website www.zeebodemhotels.nl worden leuke arrangementen aangeboden en scherpe kortingen. De site zal de komende maanden worden uitgebreid met nieuwe acties en arrangementen. Verder wordt de naam Zeebodemhotels voor het eerst gepromoot op de vakantiebeurs. Deze beurs vindt deze week plaats in Utrecht waarbij de bezoekers kans maken op een gratis weekendje weg in Flevoland.

Naast bovengenoemde activiteiten zullen de deelnemers hun opgebouwde kennis met elkaar delen en worden de krachten gebundeld. Er wordt verder nauw contact onderhouden met het Flevolands Bureau voor Toerisme.

Het samenwerkingsverband is mede ontstaan door de inzet van NORT Flevoland. Een project dat in het leven is geroepen met als doel: stimulering van kwaliteitsverbetering, professionalisering en samenwerking van de horeca, watersport en recreatiesector in Flevoland.

Bij Zeebodemhotels zijn onder andere aangesloten: hotel Het Galjoen, hotel Het Voorhuys, hotel Van der Valk, hotel/pension De lange Jammer, hotel Mercure en het in aanbouw zijnde hotel Airport Lelystad. Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.zeebodemhotels.nl