Gemeente Roggel en Neer

11/01/2005
Website seniorzorg

Er is een nieuwe website met informatie over zorg, huisvesting en dienstverlening binnen de branche verpleging en verzorging, www.seniorzorg.nl.

Website www.seniorzorg.nl
De websitewww.seniorzorg.nl is primair gericht op ouderen en hun familie die op zoek zijn naar een vorm van zorg of ondersteuning door een verpleeg- of een verzorgingshuis. Daarnaast is de site ook bestemd voor professionals die regelmatig te maken krijgen met ouderen die zorgbehoeftig worden, zoals specialisten, huisartsen, ouderenadviseurs, maatschappelijk werkenden en andere hulpverleners. De website Seniorzorg kan hen helpen een passend aanbod te vinden bij de zorgvraag. Op basis van 180 kenmerken kunt u een aantal zorgaanbieders selecteren en met elkaar vergelijken. Via de website heeft u zicht op het aanbod van meer dan 1000 zorgaanbieders in de verpleging en verzorging in heel Nederland.

De informatie wordt door de zorgaanbieders zelf actueel gehouden. Cliënten en consumentenorganisaties waken samen met Arcares, brancheorganisatie Verpleging & Verzorging, over de actualiteit en juistheid van de gegevens.