Ingezonden persbericht


Persbericht

Amersfoort, 11 januari 2005

'Nog veel geschikt materiaal op de planken'

Importantia maakt bijbelgerelateerde cd-roms voor derden

DORDRECHT - Importantia Publishing gaat bijbelgerelateerde cd-roms voor andere uitgevers produceren, meldt directeur Peter van der Schelde. Die kunnen zowel binnen het Online Bijbel Platform als zelfstandig worden gebruikt.

Voor Uitgeverij Groen heeft Importantia inmiddels twee nieuwe cd-roms gemaakt: 'Studieatlas bij de Bijbel' en 'Atlas van bijbelse personen & Leven in de tijd van de Bijbel'. "Ook andere uitgevers hebben interesse in samenwerking", zegt Van der Schelde. "Er staat her en der nog veel materiaal op de planken dat uitermate geschikt is om op cd-rom gezet te worden. We hebben uitgevers benaderd met het aanbod om hierin te gaan samenwerken."

Omdat Importantia alle populaire bijbelvertalingen inmiddels beschikbaar heeft gemaakt - van de NBG-vertaling en Groot Nieuws tot en met Het Boek en de NBV - kunnen die eenvoudig gekoppeld worden aan willekeurig welk product. "Elke uitgever die bijbelgerelateerde materialen op cd-rom wil uitbrengen, kan contact met ons opnemen", aldus Van der der Schelde. Info: www.onlinebible.org

Noot voor de redactie (