Politie Zeeland


W-231-2005 Aangehouden terzake belediging

Vanmorgen omstreeks 09.00 uur is een 22-jarige man uit Oost Souburg aangehouden op de Bloemenlaan in Vlissingen.
Surveillerende agenten wilden de man een bekeuring geven omdat hij niet handsfree belde tijdens het rijden. Een bekende van de man kwam zich op de hoogte stellen van de situatie en toen vond de Souburger het nodig de agenten uit te schelden. Hierop is de man aangehouden en overgebracht naar het bureau, waar hij verder verhoord wordt. Tegen de man wordt ook nog proces-verbaal opgemaakt terzake belediging.


Z-232-2005 Auto-inbraken in Terneuzen

In de nacht van maandag op dinsdag is in Terneuzen ingebroken in drie geparkeerde auto's.
De auto's stonden geparkeerd aan de Stuvesande en de Nieuwediepstraat. Uit twee auto's werd de geluidsapparatuur weggenomen, bij een derde auto bleef het bij een poging daartoe.


W-233-2005 Fietsster aangereden

In Oost-Souburg is dinsdagmorgen een fietsster gewond geraakt nadat ze was aangereden door een personenauto. De vrouw werd met hoofdletsel en kneuzingen voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen.
De vrouw fietste rond 08.30 uur over de Burgemeester Stemerdinglaan en kreeg op het kruispunt met de J.D.P. de Smitstraat geen voorrang van een 50-jarige automobilist uit Oost-Souburg. Bij de aanrijding raakte de fiets van de vrouw total loss, de auto had schade aan de voorzijde.


Z-234-2005 Aanrijding tussen personenauto en brommobiel

In Sas van Gent vond dinsdagmorgen rond 08.30 uur een aanrijding plaats tussen een personenauto en een brommobiel.
Een 65-jarige automobiliste uit Sas van Gent reed over het Bolwerk en verleende op de rotonde met de Westkade/Oostpoortweg geen voorrang aan een brommobiel, bestuurd door een 56-jarige vrouw uit Terneuzen. Er was alleen materiële schade.