JAMBA AG

Stereo ringtones zijn de nieuwste trend

Jamba! laat je telefoon in stereo klinken!

BERLIN, Germany, January 11/PRNewswire/ --


- Stereo ringtones zijn de nieuwste trend

Als eerste in Europa biedt het mobiele portal Jamba! ringtones aan in stereo kwaliteit. Het stereo geluid van deze ringtones benadert eerder de kwaliteit van een superieur Hifi systeem dan de traditionele tones van een mobiele telefoon. Jamba! beschouwt deze ontwikkeling als een mijlpaal op het gebied van 'Real Music' omdat het praktisch niet te onderscheiden is van de kwaliteit van CD geluid. Diegene die deze 'new sound' ervaring wil horen, kan deze nieuwste generatie stereo-tones beluisteren op www.jamba.nl in de 'Realtones' categorie.

Jamba! biedt momenteel meer dan 80 tones met deze verbeterde stereo-kwaliteit. Aan het eind van dit jaar zal het aantal stereo-tones meer dan 2000 stuks bedragen. Deze stereo-tones kosten
1,50 EUR per stuk om ze op je telefoon te downloaden.

Om deze nieuwe geluidskwaliteit het beste te ervaren, heb je een UMTS telefoon nodig met een stereo mogelijkheid, zoals de Motorola E1000. Diegene die een stereo-tone op zijn toestel heeft staan, is ervan verzekerd dat menig hoofd zijn richting op zal draaien als zijn telefoon overgaat.

Jamba! BV (Web: http://www.jamba.nl; Mobiel: http://wap.jamba.nl;
PDA: http://pda.jamba.nl) is het leidinggevende internetportaal voor mobile entertainment in Europa en breidt uit naar de Amerikaanse en Aziatische markt. Als intelligente partner voor de gebruikers van de mobiele telefoon, bieden we entertainment, informatie en shopping, altijd en overal. Als de leidende netwerk-onafhankelijke portal voor mobiel internet in Duitsland Zwitserland en Nederland, hebben we onszelf tot doel gesteld mobiel internet beschikbaar te maken voor iedere mobiele telefoon gebruiker. Jamba! is het eerste mobiele portaal in Nederland dat java downloads aanbod voor de mobiele telefoon. Jamba! ontwikkelt content en diensten voor de nieuwe generatie mobiele toepassingen (GPRS, MMS en UMTS). Jamba! BV is onderdeel van Veri-Sign, Inc. (Nasdaq: VRSN), 's werelds leider in intelligente infrastructurele diensten voor internet en telecommunicatienetwerken.

Contact
Jamba! Nederland
klantenservice: +31(0)900-2025412
e-mail voor klantenvragen: info@jamba.nl
Public Relation (PR) afdeling: pers@jamba.net

Source: Jamba AG

Contact: Jamba! Nederland, klantenservice: +31(0)900-2025412 e-mail voor klantenvragen: info@jamba.nl Public Relation (PR) afdeling: pers@jamba.net

11 jan 05 13:45