Travel Unie International Nederland N.V.

Riu hotels & resorts staat weer prominent op de vakantiebeurs in utrecht

All inclusive vakanties centraal in aanbod. Beursaanbiedingen geven bezoekers 50 euro voordeel

Rijswijk, dinsdag 11 januari 2005 - RIU Hotels & Resorts staat ook dit jaar op de Vakantiebeurs in Utrecht. In Hal 8 op Stand F 064 stelt RIU haar totale accommodatie-aanbod tentoon aan de bezoekers. Speciaal voor de Vakantiebeurs heeft RIU Hotels & Resorts beursaanbiedingen waarbij de klant een voordeel heeft van 50 euro voor meer dan 40 hotels en resorts in diverse landen. RIU Hotels & Resorts brengt haar accommodaties exclusief op de Nederlandse markt in samenwerking met Holland International. De RIU-brochure van Holland International ligt sinds een paar weken in alle ANVR-reisbureaus en is ook op de beursstand te verkrijgen.

Voor het tweede achtereenvolgende jaar heeft RIU Hotels & Resorts een prominente stand op de Vakantiebeurs, alwaar deze luxe hotels en resorts worden gepromoot. Voor het lopende winterseizoen introduceerde RIU in augustus vorig jaar haar speciale samenwerking met Holland International. Die samenwerking wordt ook voor de komende zomer voortgezet. In de exclusieve RIU-brochure staan maar liefst 93 luxe RIU-accommodaties in 15 landen over de gehele wereld.

RIU-stand met informatie en beursaanbieding
Christine Oey, hoofd marktontwikkeling van RIU Hotels & Resorts in Nederland is trots op haar stand tijdens de Vakantiebeurs: "Na het succes van vorig jaar, hebben wij nu een nóg grotere stand waarin onze reisproducten goed tot hun recht kunnen komen. Hier kunnen bezoekers dus de RIU-brochure van Holland International verkrijgen. Op de RIU-stand staat ons ervaren personeel, met veel kennis en achtergrondinformatie over al onze producten". Ook heeft RIU Hotels & Resorts een speciale beursaanbieding. Boekingen tijdens de beursperiode leveren per klant een voordeel op van minimaal 50 euro in meer dan 40 hotels op de Bahamas, Cuba, Cyprus, Dominicaanse Republiek, en in Florida, Marokko, Mexico, Portugal, Spanje en Tunesië. Tevens staat op de RIU-stand de 'Riulette', een rad van avontuur waar de prijzen variëren van pennen, petjes, T-shirts, kofferhangertjes tot gratis verblijven van een week voor 2 personen in de Dominicaanse Republiek, Jamaica, Spanje en Tunesië.

Kwaliteit voorop
De kwaliteit van de hotels en resorts van RIU is van zeer hoog niveau. RIU hanteert naast de 'Classic´ RIU-hotels twee andere productlijnen: de RIU ClubHotels en de RIU Palace hotels. Tevens biedt RIU een scala aan hotels met de populaire 'all inclusive' formule. Christine Oey, hoofd marktontwikkeling van RIU Hotels & Resorts in Nederland is duidelijk: "Dankzij de grote, van oorsprong Spaanse traditie van RIU, kunnen klanten volop genieten van een onvergetelijk verblijf. En alle RIU accommodaties liggen op de meest mooie locaties, waar ook veel te doen is, zoals interessante excursies en gezellige uitjes." Holland International biedt vertrekmogelijkheden naar de RIU Hotels & Resorts vanaf regionale en buitenlandse luchthavens als Brussel en Luik.