Kenniscentrum Elektronische Overheid

11 jan 2005

Nieuws over burger@overheid en Kenniscentrum Elektronische overheid

huisje ELO

Met de ingang van het nieuwe jaar is bekend geworden dat het programma burger@overheid met drie jaar is verlengd. Matt Poelmans, voormalig programmamanager van Kenniscentrum ELO zal voor die periode directeur van het programma zijn. Bij Kenniscentrum ELO neemt Riet van Loon, thans plaatsvervangend programmamanager, het stokje van programmamanager over.
Burger@overheid (een onafhankelijk forum dat de digitale relatie tussen burger en overheid stimuleert) wordt voor drie jaar voortgezet. Matt Poelmans is per 1 januari 2005 aangesteld als directeur met als opdracht om het burgerperspectief bij de totstandkoming van de Elektronische Overheid tot zijn recht te laten komen.

Hij draagt zijn taak als programmamanager Kenniscentrum ELO over aan Rietje van Loon, thans plv programmamanager. Zij continueert het stimuleren van kennisuitwisseling over de elektronische overheid in combinatie met het aanbrengen van inhoudelijke samenhang tussen de onderwerpen. Hiertoe werkt Kenniscentrum ELO nauw samen met het programma Architectuur ELO.

Matt Poelmans

Riet van Loon