Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Apeldoorn


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT APELDOORN


11 januari 2005


Apeldoorn - Verkeersongeval.

Op dinsdag (11-01) vond er rond 02.20 uur een ongeval plaats op de A1.
Een 22-jarige automobilist uit Nijverdal reed op de linker rijbaan en raakte door onbekende oorzaak met de wielen in de linkerberm. Door de stuurcorrectie belandde de auto in de rechterberm en kwam tot stilstand tegen een verkeersbord. Onder de passagiers bevond zich een 2-jarig kind. Ivm mogelijk letsel kwam een ambulance ter plaatse. Na onderzoek bleken allen ongedeerd. De auto werd total loss weggesleept.


Apeldoorn - Inbraak woning.

In de periode zaterdag (08-01) en maandag (10-01) werd er ingebroken in een woning aan
Malkenschoten. Nadat de dader eerst probeerde een ruitje uit te nemen en een slaapkamerraam te forceren, heeft hij zich op onbekende wijze de toegang verschaft via
het dakraam. De gehele woning werd doorzocht . Ontvreemd werden onder meer drie gouden armbanden en een antiek klok.


Apeldoorn - 70 bestuurders te hard


Agenten hebben maandag bij controle op de Jachtlaan 70 bestuurders betrapt op te hard rijden. Van 3116 bestuurders werd de snelheid gecontroleerd. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 95 km. Er is hier 50 km toegestaan.


Apeldoorn - man aangehouden na lokaalvredebreuk


Een 55 jarige man uit Apeldoorn is maandagavond door de politie aangehouden voor lokaalvredebreuk in het gemeentehuis. De man vervoegde zich bij een gezelschap voor een informatieronde over Groot Zonnehoeve. De man was enkele maanden geleden schriftelijk de toegang tot het gemeentehuis ontzegd.


Nadere informatie:

Bureau Persvoorlichting

055 - 548 60 58

055 - 548 60 52



---- --