Heijmans N.V.

11 januari 2005
Heijmans benoemt frank janssen tot directeur concern communicatie ´s Hertogenbosch- Heijmans N.V. (vastgoedontwikkeling, bouw en infrastructuur) wil de communicatie met alle doelgroepen die belang hebben bij de onderneming intensiveren. Daartoe is besloten deze functie te versterken met de benoeming per 1 maart van F.E.A. (Frank) Janssen (1964) tot directeur Concern Communicatie.

Frank Janssen is momenteel directeur Communicatie van het ministerie van VROM. In deze functie is hij tevens de persoonlijk woordvoerder van de minister en staatssecretaris. Vanaf 1994 was hij plaatsvervangend directeur Voorlichting bij het ministerie van Justitie. Daarvoor werkte hij in verschillende communicatie- en woordvoeringsfuncties bij de ministeries van Financiën en Defensie. Heijmans werkt aan een corporate positioneringstraject, waarbij de verdere ontwikkeling tot fullservice vastgoed-, bouw - en infraconcern ook vanuit de communicatiefunctie wordt vormgegeven. Frank Janssen zal in zijn nieuwe functie ook het woordvoerderschap van de onderneming op zich nemen.

De huidige directeur Concern Communicatie Mr .A.H.M. (Fons) van Lith (1959) wordt benoemd tot directeur Investor Relations. In die hoedanigheid is hij aanspreekpunt voor (potentiële) aandeelhouders en financiële analisten.
Voor informatie:
Drs. G.H. Hoefsloot
073-5289218