Gemeente Tiel


Nieuwe directeur stadspromotie en centrummanagement

Het college van burgemeester en wethouders van Tiel heeft Twan Timmermans (44) uit Enschede benoemd tot directeur stadspromotie en centrummanagement. Hij is de opvolger van Jan Beijer, die met prepensioen is gegaan. Timmermans zal ook de taken van Klaas Beutener, centrummanager van de Stichting Centrum Tiel (SCT), overnemen. Hiervoor heeft de gemeente met de SCT een overeenkomst gesloten.

De nieuwe directeur is bij de gemeente Enschede strategisch communicatieadviseur en onder meer voorzitter van het plaatselijk overleg stadspromotie. Daarnaast is hij projectleider van de Enschedese imagocampagne Kleurdestad. Timmermans heeft een ruime ervaring op het gebied van overheidscommunicatie, citymarketing en journalistiek. Hij was onder meer hoofdredacteur van het blad Rabovisie en persvoorlichter van de Optiebeurs in Amsterdam.

Er was veel belangstelling voor de functie van directeur stadspromotie en centrummanagement in Tiel. Timmermans werd geselecteerd uit meer dan veertig sollicitanten. Hij treedt uiterlijk op 1 april 2005 bij de gemeente Tiel in dienst.

stuur naar een bekende stuur naar een bekende Laatst bijgewerkt: 11 januari 2005