Gemeente Lisse

11-01-2005 Vaststelling Landelijk Gebied 2002, 1e herziening

De gemeenteraad heeft in zijn vergadering van 23 december 2004 het bestemmingsplan Landelijk Gebied 2002, 1e herziening vastgesteld. Deze eerste herziening heeft betrekking op het aanpassen van de regeling over de bouw van de eerste agrarische bedrijfswoning. De aanpassing is alleen tekstueel en gericht op enkele artikelen.

Inzagetermijn
Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met ingang van 14 januari 2005 gedurende vier weken voor iedereen ter inzage bij de afdeling Ruimtelijke Ordening en Volkshuisvesting op werkdagen tussen 08.30 en 12.30 uur. Ook kunt u het inzien in de openbare bibliotheek aan de Koninginneweg 79a.

Bedenkingen inbrengen
Wie kan, indien gewenst, schriftelijk bedenkingen tegen het bestemmingsplan inbrengen en waar kan dat?
Degene die destijds tijdig zijn zienswijze over het ontwerpplan bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt maar ook een belanghebbende die aantoont dat hij in een eerder stadium redelijkerwijs niet in staat is geweest om (overeenkomstig artikel 23 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening) zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken. Deze personen kunnen schriftelijk bedenkingen inbrengen binnen de genoemde termijn van vier weken. Uw brief richt u aan het college van Gedeputeerde Staten, Postbus 90602, 2509 LP te ´s-Gravenhage.

Als het gaat om de ambtelijke wijzigingen die zijn aangebracht ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan, dan kan iederéén daartegen bedenkingen inbrengen. Ook dan geldt dat het binnen de termijn van vier weken moet worden gedaan en dat de brief moet worden gericht aan het college van Gedeputeerde Staten.

Meer weten?
Voor vragen over of een nadere toelichting op het vastgestelde bestemmingsplan kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Ordening en Volkshuisvesting, telefoonnummer (0252) 433 164.