Rijn & Venen, 09.25 uur

Utrecht 11-01-2005 - Nieuwsberichten district Rijn & Venen

Benzinedief aangehouden

MAARSSEN Op maandagmiddag is een 26-jarige man uit Maarssen aangehouden op verdenking van het tanken zonder te betalen. De man wordt ervan verdacht meerdere keren getankt te hebben zonder te betalen bij een tankstation aan de rijksweg A2. Ook moest de man nog boetes betalen ter waarde van ongeveer 180 euro.

Verwarde man aangehouden

MAARSSEN Op maandagavond kreeg de politie omstreeks 18.20 uur een melding binnen dat een man op de Bolensteinsestraat tegen een garagedeur stond te trappen. In de omgeving trof de politie op de Harmonieweg een 41-jarige man uit Utrecht aan. Toen agenten de man wilden aanspreken, begon hij te schreeuwen. Toen zij de man hierop staande wilde houden, werd hij erg agressief. Vervolgens is de man gepepperd en aangehouden. De man was psychisch in de war en is opgenomen in een psychiatrische instelling.

Snelheidscontrole
VINKEVEEN Maandagmorgen 10 januari hield de politie van 09.45 uur tot 12.00 uur een radarsnelheidscontrole op de provinciale weg N201. In totaal reden van de 2300 gecontroleerde voertuigen, 53 bestuurders te snel. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 102 km/uur, bij een limiet van 80 km/uur.