Politie Haaglanden



Getuigen gezocht na dodelijk ongeval

Rijswijk - De recherche van Politie Haaglanden is op zoek naar een of meerdere personen die ervan verdacht wordt/worden op zondag 9 januari rond 23.40 uur betrokken te zijn bij het gooien van een stuk stoeptegel vanaf het viaduct Van Rijnweg over de A4/Oostbaan.

Een 30-jarige automobiliste uit Uden kreeg de steen tegen de voorruit en raakte hierdoor ernstig gewond aan haar hoofd. Het slachtoffer overleed later in het ziekenhuis aan de gevolgen van haar verwondingen. Vlak voor dit incident was ook een vrachtwagen geraakt door een zak met puin die vanaf een iets verder gelegen viaduct was gegooid. Deze chauffeur kwam met de schrik vrij. De politie verzoekt mensen die meer informatie hebben over dit incident, contact op te nemen met de politie van Bureau Rijswijk. Zij zijn bereikbaar via bellen met 0900-8844.

Uw tip

Heeft u informatie over deze zaak? Neem dan contact op met het team A4-team van Politie Haaglanden, afdeling Recherche Bureau Rijswijk; op telefoon nummer: 0900-8844 (0,13 Euro/minuut) of via faxnummer .