PERSBERICHT - 2005-01-06

Accounts van BrouwerBetist, Lankhorst en TMC presenteren plannen 2005

Veel informatie op zesde Mediaworkshop

Bijna dertig toeristisch organisaties, verkeersbureaus en bedrijven presenteren woensdag 12 januari hun toeristische plannen voor 2005 tijdens de zesde editie van de Media Workshop op de Vakantiebeurs. De workshop is georganiseerd door de PR-bureaus BrouwerBetist, Lankhorst Public Relations en Travel Marketing Company.

Cabaretier Jörgen Raymann brengt er, heel actueel, een kort intermezzo over toerisme en goede doelen, trendgoeroe Goos Eilander, directeur van Trendbox, voorspelt de vakantietrends voor 2005. Aanmelding is nog mogelijk.

De Mediaworkshop is dé informatieve en informele ontmoetingsplaats voor toeristische pers en reiswereld en wordt woensdag 12 januari vanaf 9 uur gehouden in de Croesezaal van het Jaarbeursgebouw.

JÖRGEN RAYMANN
Cabaretier Jörgen Raymann is bij het grote publiek bekend geworden door zijn tv-programma Raymann is Laat. Naast zijn werk als cabaretier is hij tevens ambassadeur voor SOS Kinderdorpen. Jörgen Raymann opent de Mediaworkshop en vertelt over zijn werk voor dit goede doel en de rol die een BNer kan vervullen op het vlak van toerisme en charity.

GOOS EILANDER
Vanaf 9.30 uur geeft Trendbox-directeur Goos Eilander zijn visie op de trends die het toeristische gedrag van de Nederlandse reisconsument in 2005 zullen kenmerken. Hij doet dat aan de hand van eigen onderzoek en vanzelfsprekend met gebruikmaking van de allernieuwste cijfers van het Continu Vakantie Onderzoek CVO. Eilander -zo is bekend- schuwt daarbij opmerkelijke uitspraken en conclusies niet.

IDEAAL
De mediaworkshop, die vanaf 10.00 uur tot circa 12.00 uur wordt gehouden, is voor de toeristische journalistiek een ideale gelegenheid om voor het nieuwe jaar ideeën op te doen voor persreizen, artikelen, themanummers en radio & tv-programma's.

ACCOUNTS
De belangrijkste accounts van de drie organiserende bureaus, waarvan TMC van Susan van Egmond dit jaar voor het eerst aanwezig is en de plaats inneemt van BuroSix, zijn op de workshop vertegenwoordigd met sterke delegaties, met wie ter plekke in veel gevallen al concrete werkafspraken kunnen worden gemaakt. De workshop eindigt na de lunch om circa. 13.00 uur.

INSCHRIJVEN KAN NOG
Inschrijven voor de Mediaworkshop kan nog! Stuur snel een e-mail naar mediaworkshop@brouwerbetist.nl. Leg woensdag 12 januari interessante contacten en doe nieuwtjes op van maar liefst 26 toeristische organisaties. U bent welkom vanaf 09:00 uur.

SNELSTE WEG NAAR CROESEZAAL OP JAARBEURS
Als u komt, let er dan op dat vanwege het vroege tijdstip de normale entree-ingangen nog niet zijn geopend. Er is een ingang bij Hal 3 (parkeerterreinen P2, P4), Hal 5 (parkeerterrein P1) en Hal 8 (parkeerterrein P3). Wij raden aan de ingang van Hal 8 te nemen, deur 407, aan de stationszijde. Dit is de snelste manier naar de Croesezaal.

INFORMATIE
Neem voor vragen over de Mediaworkshop en aanmelding contact op met: BrouwerBetist, tel. 0182-670244, vraag naar Lianne de Vries. Een e-mail mag ook naar ldevries@brouwerbetist.nl.