Ingezonden persbericht


persbericht: Nederlands grootste ICT-webshop kiest voor datacenter ISP Services.

Kwaliteit, service en stabiliteit van ISP Services doorslaggevend.

Doetinchem, 13 januari 2004- ISP Services BV verwelkomt Salland Automatisering in haar datacenter. Salland heeft haar volledige serverpark op collocation-basis ondergebracht in het ruim 200m2 grote datacenter van ISP-Services BV te Doetinchem.

Salland Automatisering is ontstaan in 2002 en biedt een totaalassortiment van hard- software voor zowel particulieren, bedrijven, overheden en affiliates. Salland is in haar marktsegment de grootste aanbieder en bedient dagelijks duizenden klanten via haar webshop.

Salland heeft na een breed vergelijk gekozen voor de kwaliteit en flexibiliteit van ISP Services BV. Haar bewezen stabiliteit, ongekende faciliteiten en zeer snelle verbindingen met het internet gaven de doorslag.

ISP Services BV verzorgt dagelijks backups, monitoort de systemen en zorgt er 24/7 voor dat de systemen up and running zijn.

Over ISP Services BV
ISP Services BV richt zich op dienstverlening aan internet professionals zoals Service Providers en aanbieders van content. Het bedrijf verleent onder meer diensten op gebied van dedicated servers, support, collocatiefaciliteiten, domeinregistratie, webmanagement en opleidingen.

Klanten kiezen ISP Services BV voor de technische realisatie van hun wensen, de kennisoverdracht naar eigen personeel, de geboden kwaliteit, snelheid van handelen en het hoge niveau van de geboden diensten.

Meer informatie: www.isp-services.nl

=================note voor redactie===================== Informatie voor de pers

Robbert Eijgelaar, sales manager ISP Services BV, tel. 0314 399 900 E-mail: robbert@isp-services.nl

Indien u geen persberichten van ons wenst te ontvangen, graag een reply sturen op dit bericht met subject "afmelden"