Ingezonden persbericht


Nieuwe raceserie in de Benelux: "944FUNCUP"

voet op het gas - hand op de knip!

De stichting porschefun organiseert in 2005 de 944funcup. Deze cup is op 'arrive & drive' basis. Dat wil zeggen dat de raceauto in kwestie, een GT in de vorm van de Porsche 944, alleen tijdens de races en tijdtrainingen ter beschikking staat aan de coureurs. Zij krijgen de Porsche door middel van loting die dag aangewezen. En betalen dus ook voor 100 % raceplezier en 0% rompslomp! Alle zaken als stalling, onderhoud, vervoer en dergelijke worden verzorgd. Zonder dat de rijders daar bemoeienis mee hebben. Dat garandeert niet alleen rijplezier maar ook identiek geprepareerde GT raceauto's!

De Porsches rijden mee in het langeafstandskampioenschap van de Zomeravondcompetitie. De Unipart endurance series. Hierin rijden ook de Seat Ibiza TDI, de Mitsubishi Evo8 en de newMini mee. Er zijn in 2005 8 races op binnen- en buitenlandse circuits.

De 944funcup is daarbij de enige 'arrive &drive' series in de Benelux. Zowel teams van maximaal 4 rijders op één Porsche 944 als solo rijders die nog geen team hebben kunnen zich aanmelden. De 944funcup is ideaal voor beginners en ook voor coureurs die door tijdgebrek in het verleden zijn gestopt. Mede omdat de prijs van ongeveer E 6000 per rijder voor een seizoen racen én laag is én gegarandeerd. Ook voor degenen die uit een lagere raceklasse naar een echte GT raceauto willen overstappen is de 944funcup de aangewezen weg.

Voor meer inlichtingen:

Stichting porschefun
Prinses Beatrixlaan 12
2273 XN Voorburg
Nederland

Tel: 06-51806167

---- --