Ingezonden persbericht


Persbericht d.d. 17 januari 2005

Veranderde organisatiestructuur Thieme GrafiMedia Groep

Theo Vermeulen treedt toe tot directie Thieme GrafiMedia Groep

PERSBERICHT dd 17 januari 2005

DELFT - Per 14 januari 2005 is Theo Vermeulen benoemd tot directeur grafische bedrijven van Thieme GrafiMedia Groep. De benoeming past in de veranderde organisatiestructuur van de groep, waarbij duidelijke business lines zijn gedefinieerd. Theo Vermeulen is verantwoordelijk voor de grafische bedrijven en de office paper-activiteiten van de groep.

De statutaire directie van de groep wordt nu gevormd door Mark van der Kallen (algemeen directeur), David van Mil (financieel directeur) en Theo Vermeulen (directeur grafische bedrijven).
Daarnaast is drs. Yvonne Joosten verantwoordelijk voor uitgeverij Media Business Press, drs. John Nieuwenhuizen voor de communicatie- & designbedrijven en ir. Albert Noppen voor de print- en ICT-bedrijven.

Theo Vermeulen (47) heeft ruim 20 jaar ervaring in de papier- en grafische industrie. Van 1993 tot 2000 was hij werkzaam als directeur bij ModoVanGelder en verantwoordelijk voor een sterke verbetering van marktaandeel en resultaat. In 2001 startte hij met het adviesbureau 'View on Paper' en voerde daarmee verschillende projecten uit voor onder andere Thieme GrafiMedia Groep. Naast Nima-B, een postacademische studie Internationale Bedrijfskunde en Logistic and Supply Chain Management volgde hij tevens het General Management Program aan Harvard Business School te Boston USA.

Thieme GrafiMedia Groep

Thieme GrafiMedia Groep verwacht in 2005 een omzet van 100 miljoen euro. Het jaar 2004 zal winstgevend afgesloten worden. Het aantal medewerkers is ruim 700.
Thieme GrafiMedia Groep is één van de grootste spelers op de Nederlandse grafische markt met een vooraanstaande positie in plano-offset. De ondernemingen bieden naast grafische dienstverlening ook expertise met betrekking tot digitaal printen, multimedia, uitgeven, communicatieadvies, concept & vormgeving, warehousing, fulfilment en huisstijlpapier.

Voor nadere informatie:
Thieme GrafiMedia Groep
Mark van der Kallen Theo Vermeulen www.thiemegroep.nl 06-53123324 06-53162424
015-2151990 015-2151990
-----------------------
PERSBERICHT


---- --