Amsterdam RAI

ARBO 2005
3 aug 2004

KENNIS, DISCUSSIE EN ORIËNTATIE CENTRAAL OP ARBO 2005

Op woensdag 19 en donderdag 20 januari 2005 wordt de vakbeurs ARBO in Amsterdam RAI gehouden. Dit nationale vakevenement voor veiligheid, gezondheid en ergonomie op het werk biedt ook dit jaar weer alles over theorie en praktijk uit het vakgebied. Zo zal er dit jaar een congres worden georganiseerd, gericht op de verschillende specialismen als veiligheidskunde, A+O en arbeidshygiëne. Daarnaast geven exposanten productdemonstraties in hun stands en in de Demonstration Area. Het ARBO-theater op de beursvloer geeft inzicht in best practises op het gebied van ergonomie en arbodienstverlening. ARBO wordt georganiseerd in samenwerking met gerenommeerde partijen uit de branche. Het evenement maakt onder andere gebruik van de expertise van TNO Arbeid, de AVAG en de NVVK, Modint en Vifkantec.

ARBO Innovation Award
Tijdens ARBO 2005 wordt voor de tweede maal de ARBO Innovation Award uitgereikt. Deze award is een onderscheiding voor opvallende innovatieve producten, diensten of concepten voor de arbo-branche. De uitreiking van de ARBO Innovation Award vindt tijdens de vakbeurs plaats in Amsterdam RAI.

Jaarlijkse frequentie
In verband met de jaarlijkse frequentie en mede op verzoek van een groot aantal exposanten heeft Amsterdam RAI besloten om het aantal beursdagen van ARBO terug te brengen van drie naar twee. Dit geldt overigens ook voor de beurs Personeel en Organisatie, die parallel aan ARBO wordt gehouden in Amsterdam RAI.

Personeel en Organisatie 2005
Personeel en Organisatie, het evenement voor professionals in de HR-branche dat voor de zesde maal in samenwerking met Kluwer wordt georganiseerd, biedt in 2005 een compleet overzicht van producten en diensten en de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van HR. Er is aandacht voor reïntegratie en verzuimpreventie, arbeidsvoorwaarden en omstandigheden en personeelsinformatiesystemen. Ook zaken als werving en selectie, bedrijfsopleidingen en consultancy komen uitgebreid aan bod.

Zowel ARBO als Personeel en Organisatie is de grootste en meest complete nationale vakbeurs in het respectievelijke vakgebied en beide beurzen liggen wat betreft aanmeldingen van deelnemers dan ook goed op koers.

Meer informatie over het evenement, inclusief een voorlopige deelnemerslijst, is te vinden op www.arbo-rai.nl.

Voor meer informatie en het aanvragen van de brochure en deelnemingsvoorwaarden kunt u contact opnemen met het projectteam van ARBO 2005, Quirine Boellaard, Amsterdam RAI, telefoon 020 549 12 12; e-mail q.boellaard@rai.nl.

Amsterdam, augustus 2004


---
Noot voor de redactie /