Fontys


Een studie kiezen in de discotheek

Toekomstige studenten hoeven geen open dag te bezoeken, maar kunnen ook een avond gaan stappen om zich te oriënteren op hun studie. De opleiding Technische Bedrijfskunde van Fontys Hogeschool Bedrijfskunde en Logistiek in Eindhoven organiseert op woensdag 19 januari een informatief Lounge & Dinner & Dancefeest in discotheek De Liquid in Eindhoven.
dinsdag 11 januari 2005 door
Tijdens het gratis feest, kunnen leerlingen van havo 4 en 5 en vwo 5 en 6 met de profielen E&M, N&T en N&G en leerlingen van mbo 4 op een ontspannen manier kennismaken met de opleiding Technische Bedrijfskunde. De avond start om 17.00 uur met een lounge, waarbij de huidige studenten en afgestudeerden graag vertellen over hun ervaringen. Daarna is er een lopend buffet, gevolgd door een feest met internationaal bekende dj's. De hoofdact is dj Laidback Luke, die onder andere draaide op Dance Valley, Impulz en Sensation. De avond duurt tot 24.00 uur.

Geïnteresseerden kunnen zich vooraf aanmelden via de website: www.fontys.nl/dance. Op deze site is ook meer informatie te vinden over het programma en de dj's. Na aanmelding ontvangen deelnemers een toegangsbewijs. Alleen op vertoon hiervan krijgen zij tot 18.00 uur toegang. Het buffet en de eerste twee drankjes zijn op kosten van Fontys. De Liquid is te vinden in de Dommelstraat, op vijf minuten lopen van station Eindhoven.