Gemeente Katwijk

Openbare KRV-raadsbijeenkomst bij FloraHolland

Op woensdag 19 januari aanstaande is er een openbare bijeenkomst van de gemeenteraden van Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. De vergadering gaat om 19.30 uur van start, in de plantenkas van FloraHolland, Laan van Verhof 3 in Rijnsburg. U bent van harte uitgenodigd om de KRV-raadsbijeenkomst vanaf de publieke tribune bij te wonen.

De agenda ziet er als volgt uit:


1 Opening

2. Vaststelling van de agenda en spreekrecht burgers
3. Mededelingen
a) procedure selectie beoogd griffier en inrichting griffie b) vormgeven planning en controle-instrumenten
c) kredietoverzicht frictiebudget

4. Aangevulde lijst van gevoelige onderwerpen
5. Beantwoording commissievragen m.b.t. wijkwerk
6. Notitie commissie dorpszaken

7. Aanvullende notitie op prototype en projectplan dienstverlening
8. Aanvullende notitie op het plan van aanpak huisvesting
9. Rondvraag

10. Sluiting

Spreekrecht burgers
Betrokkenheid van burgers, bedrijven en maatschappelijke organisaties is belangrijk tijdens het fusieproces. Daarom is er tijdens de bijeenkomst de gelegenheid om in te spreken over onderwerpen die op de agenda staan. Wie over een geagendeerd onderwerp wil inspreken, kan zich tot en met maandag 17 januari aanmelden bij het Projectbureau KRV. Neem daarvoor contact op met Linda van den Berg, telefoon 071-4061425 of 06-10930777, of via e-mail. Vermeld daarbij uw naam, adres en telefoonnummer en het onderwerp waarover u het woord wilt voeren. De spreektijd per persoon is afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Voor de gehele bijeenkomst wordt een spreektijd van ten hoogste 45 minuten gereserveerd.

Meer informatie
De agenda voor de raadsbijeenkomst is, inclusief de bijbehorende stukken, te vinden op www.krvfusie.nl. Klik daarvoor in het menu op 'Raadsbijeenkomst'. Ook liggen de stukken ter inzage bij de griffies van de drie gemeenten.