Gemeente Utrecht

Wethouder Economische Zaken brengt werkbezoek aan winkelcentrum Parkwijk

Het winkelcentrum Parkwijk ontvangt wethouder Jan van Zanen (Economische Zaken) op woensdag 19 januari 2005 om 11.00 uur voor een werkbezoek. (Audiovisuele) media zijn van harte uitgenodigd bij dit werkbezoek aanwezig te zijn.

Het werkbezoek maakt deel uit van een ronde langs een aantal winkelcentra die de wethouder Economische Zaken dit jaar maakt. Op informele wijze wil hij op deze manier van gedachten wisselen met de ondernemers in de winkelcentra en direct van henzelf horen waar het goed gaat en wat verbetering behoeft. Na deze gedachtenwisseling bezoekt Jan van Zanen alle winkels. Eind vorig jaar bracht hij op soortgelijke wijze een werkbezoek aan de Gagelhof.

Programma:

11.00 Ontvangst van de wethouder in De Hoge Weide, winkelcentrum Parkwijk 11.05 Presentatie van de detailhandelsontwikkeling in de wijk Leidsche Rijn door beleidsadviseur Economische Zaken 11.30 Informele gedachtenwisseling over zaken die goed gaan, beter kunnen vervolgens bezoekt de wethouder samen met de winkelcentrummanager en een bestuurslid van de winkeliersvereniging de ondernemers in het winkelcentrum.

Noot voor de media:
Voor meer informatie kunt u zich wenden tot Stijn Terlingen, bestuurscommunicatie stadhuis Utrecht, 030-286 11 56.