Rijn & Venen 09.30 uur

Utrecht 19-01-2005 - Nieuwsberichten district Rijn & Venen

Rijden onder invloed

BREUKELEN- Op woensdagochtend werd een automobilist aangehouden omdat hij teveel had gedronken. Omstreeks 00.40 uur zagen agenten een 50-jarige man uit De Kwakel slingerend rijden over de Rijksweg A 2. Hij werd gecontroleerd en bleek teveel hebben gedronken. Hij werd meegenomen naar het politiebureau en blies 705 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en hij kon tevens zijn rijbewijs inleveren.

Klappen van onbekende vrouw

HARMELEN- Op dinsdagmiddag werden twee meisjes geslagen door een nog onbekende vrouw. Omstreeks 15.10 uur stond een 14-jarig meisje uit Bodegraven te wachten op de trein bij het Stationsplein Noord. Plotseling kwam een onbekende vrouw op haar aflopen en gaf het meisje enkele klappen in haar gezicht. De vrouw verdween vervolgens weer. Korte tijd hiervoor of hierna werd een 17-jarige meisje uit Gouda ook geslagen toen ze op het Stationsplein Zuid stond te wachten. Zij werd hier ook plotseling een aantal keren in haar gezicht geslagen. De politie gaat er vanuit dat dit dezelfde vrouw is geweest. De zaak is bij de politie in onderzoek en verzoekt getuigen contact op te nemen met de politie van het district Rijn & Venen; 0900-8844.

Doorrijden na aanrijding

ABCOUDE- Op dinsdagmiddag vond er een aanrijding plaats en reed de veroorzaker door. Omstreeks 12.10 uur liep een nog onbekende man verdacht door het zwembad gelegen aan de Amsterdamsestraatweg. Nog voordat kon worden opgemerkt wat de man aan het doen was, rende de onbekende man naar buiten en stapte in een auto. Zwembadpersoneel rende achter de man aan. Hij had de auto echter al gestart en reed met hoge snelheid achteruit en botste tegen een andere auto aan. Vervolgens reed hij met hoge snelheid weg in de richting van de Nieuw Amsterdamseweg en verdween. De auto waarin hij reed was zojuist gestolen. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen contact op te nemen met de politie van het district Rijn & Venen; 0900-8844.

Rijden onder invloed
MAARSSEN- Op dinsdagavond werd een man aangehouden nadat hij een ruit had vernield en onder invloed van alcohol achter het stuur zat. Omstreeks 19.00 uur kreeg de politie de melding dat iemand een ruit had vernield aan de Termeerweg. Agenten stelden een onderzoek in en kon de veroorzaker aanhouden in zijn auto op de Thorebecklaan in Utrecht. De 35-jarige man uit Utrecht werd aangehouden en bleek ook onder invloed te zijn van alcohol. Hij blies op het bureau 500 ug/l. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.