Ingezonden persbericht


Trend Micro benoemt Caroline van Cleemput tot Distribution Account Manager Benelux

Utrecht, 19 januari 2005 - Trend Micro, Inc. (TSE: 4704), leider op het gebied van netwerkantivirus- en internet-content-beveiligingssoftware en -diensten, heeft Caroline van Cleemput benoemd tot Distribution Account Manager Benelux. In deze functie is zij verantwoordelijk voor de aansturing en ondersteuning van de distributeurs die het Trend Micro-portfolio leveren in de Benelux. Daarnaast zal ze contact onderhouden met een aantal Trend Micro Partners.

Van Cleemput heeft ruime ervaring in de software- en distributiesector en dan met name op het gebied van storage. Voordat ze bij Trend Micro in dienst trad, was ze Software Manager bij Bell Microproducts. In een eerdere fase maakte ze deel uit van het Software Group-management bij Landis.

Van Cleemput zegt over de overstap naar Trend Micro: "Storage en security zijn in mijn ogen twee zeer interessante groeimarkten met een enorme potentieel en grote dynamiek. Na uitgebreide ervaring opgedaan te hebben in de storage-markt, wil ik mijn aandacht naar security verleggen. De keuze voor Trend Micro wordt ingegeven door het feit dat dit bedrijf zijn strategie bewust concentreert op antivirus- en internetbeveiligingsoplossingen. Mede door de focus op proactieve beveiliging is Trend Micro uitgegroeid tot technologisch marktleider. Samen met het Trend Micro-team en de Trend Micro-distributeurs wil ik deze positie behouden en verder verstevigen door te bouwen aan een sterk kanaal."

Van Cleemput heeft een bachelor in Bedrijfsmanagement en Marketing en volgde diverse productgeoriënteerde salesopleidingen. Ze zal opereren vanuit het Trend Micro-kantoor in Diegem, België.

# # #

Over Trend Micro
Trend Micro is leider op het gebied van netwerkantivirus- en internet-content-beveiligingssoftware en -diensten. Het wereldwijde hoofdkantoor is gevestigd in Tokio, het Europese hoofdkantoor in Marlow, Engeland. De producten worden wereldwijd geleverd door Value-Added Resellers en service providers.