Gemeente Tiel


Nieuwe algemene subsidieverordening Tiel

Sinds 1 januari 2005 heeft de gemeente Tiel een nieuwe algemene subsidieverordening (ASV). Eén van de veranderingen is dat de jaarlijkse aanvraag voor subsidie voortaan voor 1 april van het kalenderjaar moet worden ingediend in plaats van 1 mei. Met de nieuwe verordening sluit de gemeente aan bij de gewijzigde landelijke wetgeving in de Algemene Wet Bestuursrecht. Gelijkertijd zijn ook de procedures rond de subsidieverlening aangepast.

Alle organisaties en verenigingen waarmee de gemeente een subsidierelatie onderhoudt, waarbij sprake is van een structurele subsidie van euro 5000,- en hoger, hebben vorige week een brief ontvangen waarin zij op de hoogte zijn gesteld van de nieuwe verordening. Ook zijn diverse koepelorganisaties aangeschreven.

Organisaties of verenigingen die geen brief hebben ontvangen, maar in het verleden wel subsidie hebben ontvangen van de gemeente of van plan zijn in de toekomst een aanvraag te doen, kunnen de informatie opvragen bij mevrouw S. Reijmer, Concernstaf, telefoon: (0344) 63 74 53.

Raadpleeg de algemene subsidieverordening en de toelichting.

stuur naar een bekende stuur naar een bekende Laatst bijgewerkt: 18 januari 2005