INTERNAT. DIERENFONDS - IFAW

Beeldmateriaal van hulpactie IFAW voor dieren in Azië

(Den Haag - 19 januari 2005) Het IFAW (International Fund for Animal Welfare) heeft nu uitvoerig filmmateriaal beschikbaar van de hulpactie voor dieren in India. Het gaat zowel om beelden van de geboden noodhulp, als om beelden van de verwoesting die in de getroffen gebieden is aangetroffen.

Het IFAW is in Zuidoost-Azië gestart met een reddingsoperatie ten behoeve van mensen en dieren, die door de zeebeving werden getroffen. IFAW-teams helpen de overlevenden van vissersdorpjes die grotendeels werden weggevaagd door de tsunami. Zij ontfermen zich over vee en huisdieren, waar nu niemand meer voor kan zorgen. Medewerkers van het IFAW geven de dieren voedsel, water, medische zorg, tijdelijk onderdak en vaccineren ze tegen allerlei ziekten.
Het beeldmateriaal is bij het IFAW op te vragen.

Einde

Noot aan de redactie:

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met het:

IFAW, Bezuidenhoutseweg 225, Den Haag


- Yvette Brook, beleidsmedewerker tel. 070 335 50 11, gsm 06 12 991 703
E-mail: ybrook@ifaw.org

- Danielle de Lange, afd. Communicatie tel.070 335 50 11, e-mail : ddelange@ifaw.org.

Beeldmateriaal
U kunt foto- en videomateriaal opvragen via Danielle de Lange, tel.
070-3355011.

Het IFAW is een internationale organisatie die als missie heeft het welzijn van dieren in de wereld te verbeteren. Daarbij gaat het zowel om huisdieren als om in het wild levende dieren. Het IFAW wil dit bereiken door de commerciële uitbuiting van dieren terug te dringen, natuurlijke leefgebieden te verschermen en dieren in nood te helpen. Meer informatie is te vinden op www.ifaw.nl.

19 jan 05 11:03