Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Nieuwe brochure 'Caraïbische Reizen 2005'

Den Haag, januari 2005. Sla de nieuwe brochure 'Caraïbische Reizen 2005' open van Caribbean specialist Does Travel & Cadushi Tours,wrijf over de kokosnoot op pagina twee en de heerlijke kokosgeur brengt je direct in tropische sferen. Deze nieuwe brochure biedt fantastische cruises, duikarrangementen en mogelijkheden om te trouwen in meer dan 33 bestemmingen in de tropen. En er is méér. Nieuw dit jaar is de maar liefst 36 pagina's tellende Suriname brochure ' Eco Paradijs'. Humberto Tan presenteerde deze twee succesvolle nieuwe gidsen afgelopen week op de Vakantiebeurs.

De Caribbean in al zijn facetten.

Does Travel & Cadushi Tours is al 45 jaar dé Caribbean specialist en biedt meer dan 30 bestemmingen aan in de meer dan 212 pagina's tellende brochure 'Caraïbische Reizen 2005'. Van de ABC-eilanden tot Martinique en van de Dominicaanse Republiek tot Tobago. Stuk voor stuk heerlijke zon-, zee- en strandbestemmingen. In de brochure staat méér. Wat te denken van een cruise langs verschillende Caraïbische eilanden,speciale duik ,en combinatie-arrangementen?

Trouwen in de tropen is erg in, geef elkaar het ja-woord op het strand van bijvoorbeeld St. Maarten, Aruba, Nevis, Barbados of laat een mooie trouwreportage maken met dolfijnen op Curaçao. Deze brochure staat boordevol romantische mogelijkheden.

NIEUW : Suriname 'Eco Paradijs'

Al vanaf het allereerste begin verzorgt Does Travel & Cadushi Tours reizen naar en vanuit de Nederlandse Antillen, Aruba en Suriname. En nu is de tijd rijp voor de meest complete reisbrochure over Suriname. Dit intrigerende land staat alweer enige tijd enorm in de belangstelling bij een breed publiek en er is duidelijk een groeiende vraag naar verzorgde reizen.

De maar liefst 36 pagina's tellende fraaie Suriname brochure 'Eco Paradijs' biedt complete arrangementen, binnenlandse tours, rondreizen, vliegtarieven, fly-drives, dagtrips, autohuur en zelfs fietstochten. Het land is zeer divers en biedt voor ieder wat wils: van volledig verzorgde viersterren vakanties aan de kust tot kleinschalige accommodaties midden in de jungle en van de indrukwekkende flora en fauna in het regenwoud tot cultuur en architectuur in Paramaribo.

Dankzij de bijzondere banden die Nederland met Suriname heeft, voelen veel Nederlandse toeristen zich direct thuis.

Zo wordt er tot in de diepste binnenlanden Nederlands gesproken en zijn er veel typisch Nederlandse bouwstijlen in het centrum van de gezellige hoofdstad Paramaribo terug te vinden.

Does Travel & Cadushi Tours

Does Travel & Cadushi Tours is een 100% onafhankelijk opererend familiebedrijf en is aangesloten bij diverse branche- en consumentenorganisaties, waaronder: lid ANVR, IATA-erkend, Stichting Garantiefonds Reisgelden, Stichting Calamiteitenfonds en lid Curaçao Hotel and Tourism Association. Het bedrijf beschikt over een uniek en modern kantorennetwerk met zeven vestigingen in Nederland: Amsterdam Centrum, Amsterdam Zuid-Oost, Almere, Den Haag, Eindhoven, Groningen en Rotterdam en een vestiging in Suriname en op Curaçao. De ruim zestig medewerkers zijn ware professionals, hebben veel ervaring én een grote affiniteit met het Caraïbisch gebied en Suriname.

Het dienstenpakket van Does Travel & Cadushi Tours houdt nóg meer in. Via De Nederlandsche Bank staat Does Travel & Cadushi Tours sinds juli 2003 geregistreerd als geldtransactiekantoor. Als Western Union-agent kan op alle vestigingen in Nederland op gemakkelijke en veilige wijze binnen vijftien minuten contant geld verzonden en ontvangen worden over de hele wereld.

De brochures zijn bij alle ANVR aangesloten reisbureaus te verkrijgen. Voor meer informatie kijk op www.caribbean.nl of bel het Does Travel & Cadushi Tours informatienummer 0900-9747 (15cpm).