Politie Gelderland-Zuid

Politie onderzoekt binnendringen pand

Geldermalsen 19-01-2005 - (01)

Woensdagochtend omstreeks 08.55 uur kreeg de politie een melding van een overval in een pand aan de Herman Kuijkstraat in Geldermalsen. Een onbekend man had zich de toegang tot het pand verschaft door met een zwaar slagwapen, een toegangsruit in te slaan.

Medewerkers, die op het moment van binnendringen aanwezig waren in het pand, zijn bij het zien van de dader gevlucht. Voor zover nu bekend, hebben er geen bedreigingen plaatsgevonden. De onbekende dader heeft het pand verlaten en is met een medeverdachte gevlucht op een scooter.

Van de verdachte is het volgende bekend. Het betrof twee jongemannen met licht getinte huidskleur. Degene die het pand binnendrong droeg een bivakmuts.

Direct na de melding heeft de politie een buurtonderzoek gehouden. Daarnaast worden meerdere personen gehoord, die mogelijk getuigen zijn geweest van het incident.
De technische recherche heeft een sporenonderzoek in en om het pand ingesteld.

De politie is op zoek naar personen, die mogelijk getuige zijn geweest, of iets hebben gezien dat verband kan houden met dit incident. De politie verzoekt deze personen, contact op te nemen met de politie via het algemene politienummer 0900 88 44.