Gemeente Breda

Ontwerp-verkeersbesluit Nieuwe Mark ter inzage

Haven1_gr.jpg

Het ontwerp-verkeersbesluit waarin de tijdelijke verkeersmaatregelen in verband met de werkzaamheden rond de Nieuwe Mark staan beschreven ligt vanaf woensdag 19 januari tot en met woensdag 16 februari ter inzage bij de balie Voorlichting in het Stadskantoor aan de Claudius Prinsenlaan 10.

Voor de periode van medio juni 2005 tot eind 2008, of voor zoveel langer als nodig is, worden er in verband met de werkzaamheden aan de Nieuwe Mark tijdelijke verkeersmaatregelen genomen op de Markendaalseweg, Haven, Gedempte Haven, Nieuwe Weg, Prinsenkade en Nieuwe Prinsenkade.

Fases

In deze periode wordt de Nieuwe Mark in een aantal fases aangelegd. Hiervoor worden wegvakken helemaal of gedeeltelijk afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid, maar verkeer van de Markendaalseweg in de richting van de Tramsingel blijft in alle fases normaal mogelijk. Fiets- en voetgangersverkeer blijft altijd mogelijk in beide richtingen. Om de verkeersveiligheid te waarborgen worden er tijdelijk borden en wegmarkeringen geplaatst. De precieze locatie hiervan staat in de stukken die nu ter inzage liggen op het Stadskantoor.

Procedure

Dit ontwerp-verkeersbesluit ligt tot en met 16 februari ter inzage, zodat belanghebbenden hun zienswijze in kunnen dienen bij de gemeente. Dit kan schriftelijk of mondeling gebeuren. Schriftelijk gemotiveerde en ondertekende zienswijzen over dit ontwerp-verkeersbesluit kunnen worden gericht aan de Dienst Stadsbeheer, afdeling Vergunningverlening en Handhaving, t.a.v. mevrouw J. Bolt, Postbus 3106, 4800 DC Breda.

Voor het mondeling naar voren brengen van een zienswijze kan contact worden opgenomen met de heer H. van de Bank, telefoon (076) 529 48 24.

Alle reacties worden meegenomen bij het opstellen van het definitieve verkeersbesluit. Nadat dit definitieve verkeersbesluit is gepubliceerd is er nog een bezwaartermijn van zes weken.

Breda, 19 januari 2005