Gemeente Amerongen


WOONBEHOEFTEONDERZOEK AMERONGEN
De gemeente en de woningbouwvereniging houden vanaf volgende week een onderzoek naar woonbehoeftes onder de inwoners van de gemeente Amerongen. Het onderzoek moet inzicht geven in de woonwensen en behoeften van de Amerongse bevolking. Een onderzoeksbureau voert het onderzoek uit.
U kunt vanaf volgende week gebeld worden door iemand van een onderzoeksbureau. Nu wordt u ongetwijfeld vaker lastiggevallen door telefonische enquêtes of onderzoeken, maar deze keer wordt het onderzoek gehouden door de gemeente Amerongen en de woningbouwvereniging. Het is een woonbehoefteonderzoek waarbij u vragen gesteld worden over uw woonwensen. De gemeente en de woningbouwvereniging willen zo een beter beeld krijgen van de woonbehoefte van de Amerongse bevolking. Is er gebrek aan een specifiek type woningen? Hoe groot is de vraag daarnaar? Zal de woningvraag de komende jaren veranderen? Is er behoefte aan meer dienstverlening bij de woning? Met een antwoord op zulke vragen kunnen woningbouwvereniging en gemeente, maar ook zorginstellingen in de gemeente hun beleid voor de komende jaren uitstippelen en extra inspanningen doen voor de aandachtspunten die uit het onderzoek naar voren komen.
Omdat wij het onderzoek voor Amerongen zo belangrijk vinden, vragen wij uw medewerking wanneer u gebeld wordt, ook wanneer u prima tevreden bent in uw huidige woning en omgeving.