Gemeente Dordrecht


Vier maanden werkzaamheden bij Viottakade

Aan de oneven zijde van de Viottakade vinden de komende weken herbestratingwerkzaamheden plaats. De werkzaamheden zijn gepland tot 13 mei. Het verkeer ondervindt enige hinder. De gemeente heeft hiervoor omleidroutes ingesteld. Een overzicht van de omleidroutes is hieronder te vinden:
* 19 t/m 26 januari:

* De hoofdrijbaan aan de oneven zijde van de Viottakade is voor een gedeelte afgesloten. Vanaf het Hugo de Grootplein is de Viottakade tot nummer 73 te bereiken. De woningen nr. 75 t/m 123 zijn tijdens deze werkzaamheden, vanaf de Frans Lebretlaan bereikbaar. Het éénrichtingsverkeer wordt hier tijdelijk opgeheven.


* 26 januari t/m 26 februari:

* De hofjes nummer 15 t/m 73 worden herbestraat. De huizen in deze hofjes zijn alleen voor voetgangers bereikbaar.


* 14 februari t/m 18 maart:

* In deze periode wordt de hoofdrijbaan van de Viottakade aangepakt. De woningen Viottakade 15 t/m 43 zijn via de achterliggende straten bereikbaar. De nummers Viottakade 1 t/m 13 zijn voor voetgangers bereikbaar. De nummers Viottakade 45 t/m 123 zijn voor al het verkeer vanaf de Frans Lebretlaan bereikbaar. Ook nu wordt het éénrichtingsverkeer tijdelijk opgeheven.


* 21 maart t/m 22 april:

* Vanaf 21 maart wordt de hoofdrijbaan van de Viottakade vanaf de Sweelinckstraat t/m het kruispunt Frans Lebretlaan aangepakt. De woningen Viottakade 97 t/m 123 zijn via de achterliggende straten bereikbaar. De woningen Viottakade 75 t/m 95 zijn alleen lopend te bereiken.


* 25 april t/m 13 mei:

* In het laatste traject van de herinrichtingwerkzaamheden wordt het kruispunt Frans Lebretlaan ­ Viottakade aangepakt. Het doorgaande rijverkeer over de Frans Lebretlaan is gestremd. De Viottakade is via de zijstraten van de Frans Lebretlaan te bereiken. Meer informatie over de wegafsluitingen is te vinden op www.dordrecht.nl/wegafsluitingen