Gemeente Twenterand


Presentatie Toeristisch Beleidsplan Gemeente Twenterand 2004-2010

De gemeente heeft behoefte aan een visie op het gebied van toerisme en recreatie. Sinds de gemeentelijke herindeling wordt er al gesproken over een herziening van de gemeentelijke standpunten voor deze kansrijke sector. In het afgelopen jaar is er hard gewerkt aan een Toeristisch Beleidsplan voor de Gemeente Twenterand.

De beleidsnota toerisme en recreatie is tot stand gekomen met de toeristisch-recreatieve sector binnen de Gemeente Twenterand. Er zijn interviews gehouden. Ondernemers zijn medio 2004 uitgenodigd voor een informatieavond over Recreatie en Toerisme. Er is onderzoek verricht naar het huidige toeristische aanbod en de marktontwikkelingen die van belang zijn voor de sector. Op basis van deze gegevens zijn sterke en zwakke punten en kansen en bedreigingen geformuleerd. Deze analyse heeft als basis gediend voor het formuleren van het streefbeeld en mogelijkheden voor recreatie en toerisme in Twenterand.

Als afsluiting van het project zal het onderzoeksbureau de uitkomsten presenteren. De presentatie wordt gehouden op woensdag 19 januari 2005 van 19.45 uur tot 21.15 uur bij Partycentrum De Zandstuve, Dennenweg 11 te Den Ham.

U kunt het Toeristisch Beleidsplan Gemeente Twenterand vinden op de website, onder Actueel bij Plannen en Projecten (Recreatie en Toerisme).