Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

HAMPSHIRE HOTEL - PAPING OMMEN:
"SAMENWERKING HAMPSHIRE GEEFT NIEUWE IMPULSEN"

Ommen, 19 januari 2005. Hampshire Hospitality & Leisure, de jongste en snelst groeiende hotelgroep van Nederlandse origine, breidt verder uit. Ditmaal heeft driesterren Hotel Paping Ommen zich per 1 januari 2005 bij de succesvolle hotelgroep aangesloten. Heerlijk ontspannen in het nieuwe Sauna & Beautycentrum, 37 mooie kamers, sfeervolle eetgelegenheden en het prachtige, bijbehorende Landgoed Het Laer is dit bijzondere 'allround' hotel een grote aanwinst met klasse. De focus van het jonge, enthousiaste samenwerkingsverband met Hampshire ligt op het vergroten van de naamsbekendheid, waarbij het contact met de zakelijke en particuliere markt wordt uitgebreid.

Gastvrijheid

Wie de combinatie van historie, sfeer en gastvrijheid koestert, voelt zich in Hampshire Hotel - Paping Ommen direct thuis. Gelegen in het unieke Overijsselse Vechtdal - een gebied dat zich uitstrekt van de Duitse grens tot aan Zwolle - is dit dé plek om heerlijk tot rust te komen, te golfen op het dichtbijgelegen golfterrein, te fietsen in de omgeving, romantisch te dineren in het pas verbouwde restaurant of een zakelijke meeting te organiseren.

Ontspannen

Hampshire Hotel - Paping Ommen heeft 37 goed geoutilleerde kamers die in 2004 geheel zijn gerenoveerd. Hotelgasten kunnen in het relaxte Sauna & Beautycentrum dagelijks de rust en ontspanning vinden om compleet tot zichzelf te komen - het hotel beschikt over een binnen- én buitensauna met Turks stoombad, solarium, verwarmd binnenzwembad (28 graden) beautysalon en relaxruimte.

Aantrekkingskracht

De omringende natuur spreekt tot de verbeelding: de achtertuin van het hotel grenst aan het eeuwenoude Laerbos, waar op 500 meter Landgoed Het Laer pronkt. Deze geheel gerenoveerde en gerestaureerde havezate uit de 17e eeuw is omgeven door mooie baroktuinen. Het Laer hoort bij het hotel en heeft vanuit de wijde omgeving enorme aantrekkingskracht op bezoekers. Talloze geslaagde vergaderingen, recepties, (huwelijks)feesten, productpresentaties of sprookjesachtig diners werden door Hotel Paping gegeven in de zalen van Het Laer. Ook het Hotel zelf heeft drie mooie zalen - voorzien van daglicht en Wireless Internet.

Nieuwe samenwerking

Directeur Ron Nijhof zegt over het nieuwe samenwerkingsverband: "Hampshire heeft een mooie verzameling bedrijven en de werkwijze van deze enthousiaste club staat mij zeer aan. Vier jaar geleden hebben wij Paping overgenomen en het bedrijf is constant in beweging, mede door de verbouw en uitbreiding van het restaurant op dit moment. Samen met Hampshire gaan we het bedrijf anders in de markt zetten. Wij mikken op een combinatie van de particuliere markt (wellness, fietsen, golfarrangementen) en de zakelijke markt. Wij staan geheel open voor nieuwe initiatieven en Hampshire geeft ons nieuwe impulsen."

Een groeiend aantal hotels in de Benelux en daarbuiten sluit zich aan bij Hampshire Hospitality & Leisure. Zie voor een overzicht van alle aangesloten hotels www.hampshire-hotels.com. Bel voor reserveringen, informatie over arrangementen of brochures naar: Hampshire Hospitality & Leisure 035 - 672 00 77 of bezoek www.hampshire-hotels.com.

Hampshire Hospitality & Leisure is een hotelgroep opgericht in 2001. De groep kent drie merknamen: het topsegment 'A Hampshire Classic Hotel', de viersterren 'Hampshire Hotels' en de comfortabele driesterren 'Hampshire Inns'.