Ingezonden persbericht

ZorgMediatheek integreert met internetbedrijf MVIC

Versterkte positie webdiensten in de zorgsector

WADDINXVEEN, 20050119 -- Per 1 januari 2005 is het Vlaardingse internetbedrijf MVIC geïntegreerd met de ZorgMediatheek. Per diezelfde datum is MVIC verhuisd naar Waddinxveen. Voor de ZorgMediatheek is dit een sterke verbreding en verdieping van haar mogelijkheden om klanten met digitale diensten te helpen.


De ZorgMediatheek biedt al langere tijd internetoplossingen aan, aan met name organisaties in de zorgsector. Websites, intranetten, hosting diensten, digitale nieuwsdiensten en informatie-management. Hiervoor werd MVIC veel ingeschakeld. Zoveel dat de beide organisaties hebben besloten om te integreren en daarmee voortaan gezamenlijk verder te gaan. Letterlijk en figuurlijk ook onder één dak.

ZorgMediatheek-directeur Gerrit Fieret is blij met deze stap. "Onze klanten, vooral organisaties in zorg en welzijn, worden grote bedrijven. Met soms gespecialiseerde wensen in het digitale vlak. Om hier nog beter aan te kunnen voldoen, en gezien onze al jaren bestaande samenwerking, was deze overname de juiste stap. Omdat we nu ook vanuit één locatie werken kunnen we de werkprocessen verbeteren en een nog betere service bieden. Ons samengaan is een logische stap in een natuurlijk proces dat goed inspeelt op de marktontwikkelingen."

Ook Martijn Verbeek, directeur van MVIC, is tevreden. "Samengaan met de ZorgMediatheek biedt ons nog betere kansen, vooral in de zorgmarkt. Daar is veel in te doen en die kennis zit bij onze partner. Verder is het kantoor in Waddinxveen een goed geoutilleerd gebouw, centraal gelegen langs de A12 en de A20. en goed bereikbaar. Voor de ZorgMediatheek is bovendien onze ervaring en netwerk in de profit-markt een verrijking."

MVIC
MVIC biedt webdevelopment en multimedia. MVIC heeft zich ten doel gesteld om winstgevend te groeien en de waarde van het bedrijf te vergroten. MVIC helpt haar klanten om succesvoller te zijn met strategische Internet oplossingen en producten met hoge kwaliteit. De portfolio van MVIC bestaat uit content management producten, zoekmachinemarketing- en optimalisatie, intranetoplossingen, e-commerce, e-mailmarketing en hosting diensten. MVIC onderscheid zich tevens met ontwerp en authoring van interactieve cd-rom/dvd projecten voor diverse (inter)nationale ondernemingen.

ZorgMediatheek
Tezamen met F&L Search & Interim BV en TOM Inkoopondersteuning BV vormt ZorgMediatheek BV de F-Active Groep. De groep is een breed dienstverlenend en adviserend bedrijf, met veel activiteiten in de zorgsector. De diensten omvatten onder meer een kenniscentrum en informatiemanagement, interimmanagement, werving en selectie, loopbaanbegeleiding en inkoopconsultancy. ZorgMediatheek biedt informatiediensten en een kenniscentrum, met een eigen gespecialiseerde bibliotheek en databestanden. Zij is vooral actief in de zorgsector.




Ingezonden persbericht