Amsterdam RAI

PERSONEEL EN ORGANISATIE 2005: MEET THE PROFESSIONAL!

De vakbeurs Personeel en Organisatie heeft zich de afgelopen jaren bewezen als het grootste platform waar HR-professionals elkaar ontmoeten. Door een sterk inhoudelijk programma is het evenement uitgegroeid tot dé ontmoetingsplek in het vakgebied. Mede-organisator Kluwer garandeert ook voor januari 2005 een evenement met actuele congresthema's en een uitgebreid expositieprogramma dat een goede afspiegeling vormt van de markt. Personeel en Organisatie is op woensdag 19 en donderdag 20 januari in Amsterdam RAI.

Personeel en Organisatie 2005 richt zich onder meer op reïntegratie en verzuim-preventie, arbeidsvoorwaarden en -omstandigheden en personeelsinformatiesystemen. Ook wordt ruime aandacht besteed aan werving en selectie, bedrijfsopleidingen en consultancy.

Naast een compleet aanbod op de beursvloer kent het evenement ook een sterk congresprogramma. De GIDS voor Personeelsmanagement levert een belangrijke bijdrage aan het bepalen van de thema's van dit programma, waarbij de bezoekers in een dag op de hoogte kunnen worden gebracht van de meest recente ontwikkelingen en trends in het vakgebied.

Aandacht voor praktijkcases

De nauwe samenwerking met exposanten leidt ertoe dat bezoekers zich in de diverse bedrijfstheaters op de beursvloer kunnen laten informeren over 'best practises' op diverse gebieden. Thema's van de bedrijfstheaters zijn Personeelsinformatiesystemen, HRD en Employee benefits.

Ook is er ruime aandacht voor preventie van ziekteverzuim en reïntegratie. TNO Arbeid, autoriteit op gebied van arbeidsproductiviteit, staat garant voor een actuele invulling van dit thema.

Twee beursdagen

In verband met de jaarlijkse frequentie en mede op verzoek van een groot aantal exposanten wordt het aantal beursdagen van Personeel en Organisatie teruggebracht van drie naar twee. Dat geldt overigens ook voor de vakbeurs ARBO, die gelijktijdig wordt gehouden in Amsterdam RAI. Ook dit evenement biedt in 2005 weer alles over theorie en praktijk uit het vakgebied.

Zowel Personeel en Organisatie als ARBO is de grootste en meest complete nationale vakbeurs in het respectievelijke vakgebied en beide beurzen liggen wat betreft aanmeldingen van deelnemers dan ook goed op koers.

Meer informatie over het evenement, inclusief een voorlopige deelnemerslijst is te vinden op www.personeel-organisatie.org.

Voor meer informatie en het aanvragen van de brochure en deelnemingsvoorwaarden kunt u contact opnemen met het projectteam van Personeel en Organisatie 2005, Quirine Boellaard, Amsterdam RAI, telefoon 020 549 12 12; e-mail q.boellaard@rai.nl

Amsterdam, 8 juli 2004

Noot voor de redactie /