Politie Zeeland


O-408-2005 Winkeldiefstal
In een winkelpand op de Oostwal in Goes werd woensdag om 16.25 uur een 13-jarige inwoner van Goes aangehouden wegens winkeldiefstal.
Hij had enkele blikjes energydrink gestolen.

O-409-2005 Bomen vernield
Tussen donderdag 13 en woensdag 19 januari werden aan de Polderdijk in Poortvliet door onbekenden achttien bomen vernield.
In totaal waren elf bomen omgezaagd en zeven bomen omvergetrokken. De bomen, die ongeveer vijf jaar oud zijn, hebben elk een waarde van enkele tientallen euro's.

W-410-2005 Aanhouding in Domburg
In een horecabedrijf aan de Domburgseweg in Domburg werd woensdag om 13.25 uur een 45-jarige man uit Bergen op Zoom aangehouden.
De man had uit een openstaande kamer een telefoon uit een tas weggenomen. Toen hij even later bij de balie uit een tas een portemonnee pakte werd dit gezien. De man werd aangehouden en is in verzekering gesteld.

Z-411-2005 Aanrijding in Terneuzen
Op de kruising Kennedylaan / Kerkhoflaan in Terneuzen vond woensdag om 10.40 uur een aanrijding plaats,
Een 31-jarige automobiliste uit Terneuzen reed over de Kennedylaan in de richting van de Haarmanweg. Op de kruising sloeg zij linksaf en liet een 73-jarige, haar op dezelfde weg tegemoetkomende fietser uit dezelfde plaats niet voorgaan. De fietser viel en werd met schouder- en armklachten per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Later bleek het letsel mee te vallen en de man kon het ziekenhuis weer verlaten. De auto en de fiets raakten beschadigd.

O-412-2005 Inbraak in bibliotheek
In de nacht van dinsdag op woensdag werd ingebroken in de bibliotheek op de Paardenmarkt in Yerseke.
De toegang werd geforceerd. Er werd computerapparatuur met onbekende waarde weggenomen, alsmede een, eveneens een onbekend, geldbedrag.

W-413-2005 Fietsster gewond bij aanrijding
In de Sint Pieterstraat in Middelburg werd woensdag om 08.05 uur een 66-jarige vrouw uit Middelburg aangereden.
Een 30-jarige automobilist uit de gemeente Veere die met zijn voertuig stilstond reed op een gegeven moment achteruit en raad tegen de fietsster die vanuit de Balans in de richting van de Spanjaardstraat reed. De vrouw werd per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht waar bleek dat zij beenletsel had opgelopen. Beide voertuigen raakten licht beschadigd.





Politie Zeeland