Haagse Hogeschool

14 januari 2005

Masterclasses centraal bij viering lustrum Expertisecentrum

Het Expertisecentrum voor Supervisie, Coaching, Training & Professionele Begeleiding van de Haagse Hogeschool/TH Rijswijk bestaat vijf jaar. Dit lustrum wordt op vrijdag 21 januari 2005 gevierd met de organisatie van vier masterclasses: Coaching, Didactiek, Supervisie en Training.

De masterclasses worden verzorgd door begeleiders die tot de top op hun gebied van Nederland behoren. Marijke Lingsma (Coaching) heeft tal van publicaties op haar naam staan waaronder de jaarlijkse Coachkalender Scheur je los, twee keer best verkocht managementboek van het jaar. Sanneke Bolhuis (Didactiek) is bekend door haar boek Leren en veranderen bij volwassenen. Frans Siegers (Supervisie) is schrijver van het Handboek Supervisiekunde en Frank Oomkes (Training) is auteur van Trainings als beroep.

Het Expertisecentrum voor Supervisie, Coaching, Training & Professionele Begeleiding biedt onder meer post-hbo opleidingen aan als opleiding tot supervisor, opleiding competentiegericht coachen,opleiding tot trainer en de opleiding pedagogische didactische vaardigheden.