TSS

VRT & TSS lanceren massale interactiviteit met 'De Thuisploeg'

Gouda, 19 januari 2005

Vrijdagavond 21 januari a.s. belooft een memorabele avond te worden in de televisie geschiedenis. Om 21.05 zal namelijk op de Belgische zender TV1 een gloednieuw en enerverend interactief TV programma 'De Thuisploeg' van start gaan. Tijdens dit programma kunnen alle kijkers thuis direct meespelen met de kandidaten in de studio, het enige hulpmiddel wat zij hiervoor nodig hebben is de afstandsbediening van de televisie ( geen decoder! ).

Het interactieve format voor 'De Thuisploeg' is ontwikkeld en geproduceerd door TSS in nauwe samenwerking met de VRT. TSS gelooft in de digitale ontwikkeling van interactiviteit op TV. Vooruitlopend op deze ontwikkeling heeft TSS het vertrouwen gekregen van de VRT om dit grote amusement programma te voorzien van interactiviteit, waarbij honderdduizenden huishoudens tegelijkertijd kunnen deelnemen en in aanmerking kunnen komen voor de hoofdprijs.

Over 'De Thuisploeg'

'De Thuisploeg' is een nieuw quizprogramma waarin twaalf ploegen in de studio tegelijkertijd met de mensen thuis het opnemen tegen één thuisploeg. Elke week wordt er gespeeld voor een prijzenpot van 25 000 euro. 'De Thuisploeg' is niet alleen spannend om naar te kijken, maar nog leuker om zelf thuis mee te spelen (ook mogelijk vanuit Nederland). Je beantwoordt thuis, via de TV afstandbediening, dezelfde vragen als de deelnemers in de studio. Mensen in België kunnen worden geselecteerd om de volgende week in de studio te komen meespelen. Het is voor hen ook mogelijk om de nieuwe Thuisploeg te worden, en het rechtstreeks op te nemen tegen de twaalf ploegen in de studio!

Over TSS

TSS is een onafhankelijk bedrijf gericht op de integratie van broadcast-, telecom- en internettechnologie met als doel toegevoegde waarde diensten te ontwikkelen voor de media en zakelijke markten. TSS is sinds 1990 internationaal actief op ICT gebied en opereert vanuit haar faciliteiten in Gouda, Nederland. TSS heeft al aan vele Europese partijen die actief zijn in het media, telecom en zakelijk segment haar diensten mogen leveren. TSS werkt continu aan haar internationale status als de voorkeurspartij voor crossmediaal denken, innovatie en oplossingen.

Contactinformatie

TSS Cross Media Solutions
J.A. Abarbanel
Director Solution Design
Tel.: 0182-531 646
Email : j.abarbanel@tss.nl
http://www.tss.nl

19 jan 05 12:02