Travel Unie International Nederland N.V.

PRIJZEN VAN ROBINSON ...
PRIJZEN VAN ROBINSON EN DIAMONDE VOOR REISAGENT, JUWELIER EN KLANT

Clubvakantiemerk geeft reis naar ROBINSON SELECT MARIS in Turkije cadeau

Rijswijk, vrijdag 21 januari 2005 - Clubvakantiemerk ROBINSON voerde recentelijk samen met juweliersketen Diamonde een succesvolle joint promotion actie. Bij deze actie maakten zowel klanten, juweliers als ANVR-reisagenten kans op mooie prijzen variërend van sieraden tot een achtdaagse strandvakantie naar ROBINSON Select Maris in het populaire Turkije.

ROBINSON voerde recent samen met juweliersketen Diamonde een succesvolle joint promotion actie. Hierbij maakten zowel klanten als juweliers kans op een achtdaagse strandvakantie naar ROBINSON Select Maris in Turkije. Klanten kregen bij aankoop van een sieraad bij één van 450 Diamonde-juweliers een leaflet met daarop een unieke code. Op de website van ROBINSON, www.robinsonclub.nl, konden klanten vervolgens checken of de code die zij kregen gekoppeld was aan een prijs. Wanneer zij in de prijzen vielen, ontving de verkopende juwelier automatisch dezelfde prijs. Anderzijds konden klanten die een ROBINSON vakantie boekten, een Diamonde ring winnen. Bij het winnen van dit sieraad, kreeg ook de verkopende reisagent een ring van Diamonde.

Prijsuitreiking
Dinsdag 18 januari 2005 werden de prijzen van deze succesvolle joint promotion uitgereikt aan klant én juwelier door Kiki Schepel, Product Manager van ROBINSON. De gelukkige winnaars van een achtdaagse reis voor twee personen naar ROBINSON SELECT MARIS in Turkije zijn de klanten de heer en mevrouw Duiker en juwelier de heer Warmerdam uit Nieuw-Vennep. Mevrouw Duiker: "Ik stond te springen in de kamer bij het winnen van de reis". Kiki Schepel: "Dankzij deze actie heeft ROBINSON veel bezoekers op de site gehad en daarmee ook nieuwe adressen van potentiële klanten verzameld".