Gemeente Katwijk


* Stand van zaken opknapbeurt Boulevard


* Bouwvergunning nodig voor schuttingen en kozijnwijzigingen


---
Stand van zaken opknapbeurt Boulevard
Katwijk, 20 januari 2005
In het najaar wordt gestart met de grote opknapbeurt van de Boulevard. In de aanloop naar die periode heeft de projectgroep Boulevard samen met bewoners, ondernemers en andere belangstellenden hard gewerkt om de nieuwe Boulevard er zo mooi en functioneel mogelijk uit te laten zien. In oktober vorig jaar vond de laatste discussieavond plaats waar alle partijen nog eens met elkaar van gedachten konden wisselen over de plannen. De projectgroep heeft de suggesties van die avond weer meegenomen in de planvorming en waar mogelijk verwerkt in het definitieve plan. Eind januari hoopt landschapsarchitect Marlies van Diest klaar te zijn met een werkboek waarin alle elementen van de nieuwe Boulevard worden gevisualiseerd.

Lantaarnpaal
Op de Boulevard is een aantal maanden terug een lantaarnpaal geplaatst die eventueel als model zou kunnen dienen voor de nieuwe Boulevard. Hierop zijn bij de gemeente veel negatieve reacties binnengekomen. Daarom worden in het werkboek nog twee alternatieve modellen opgenomen. Het is dan ook nog niet zeker of het model dat nu op de Boulevard is geplaatst het definitieve model wordt.

Presentatie definitief plan
Alle geïnteresseerden kunnen nog reageren op het werkboek dat in februari gepresenteerd wordt. Over de precieze datum wordt u tijdig geïnformeerd.