AutoRai

Skoda biedt veel financieel voordeel op alle modellen

(21-1-2005)
Met de gloednieuwe Octavia, de onlangs vernieuwde Fabia en het stijlvolle topmodel Superb heeft een dijk van een modellengamma. Wie nu voor een Skoda kiest, profiteert bovendien van aantrekkelijke aanbiedingen en accessoirepakketten.

Voor de populaire Å koda Fabia zijn twee interessante pakketten geïntroduceerd. Het Dynamic pakket I bestaat uit sportstoelen met Dynamic Onyx bekleding en een met leder bekleed driespaaks stuurwiel, versnellingspookknop, versnellingspookmanchet en handremgreep. Het Dynamic pakket II voegt daar nog 15-inch lichtmetalen velgen aan toe. Het Dynamic pakket I kost ⬠400,- (Ambiente en Elegance 2.0 85kw) en pakket II ⬠670,- (Ambiente) of ⬠510,- (Elegance, niet leverbaar op 2.0 85kw).

De Ambiente en Elegance zijn voor ⬠105,- ook te voorzien van een middenarmsteun achter. Verder is elke Fabia voor slechts ⬠595,- leverbaar met een VDO Dayton MS4200 navigatiesysteem. Airconditioning in de Fabia Ambiente kost tijdelijk slechts ⬠500,- (normaal â¬
1.170,-).

Bovenop al dit Fabia-voordeel komt nog eens een aantrekkelijke financieringsactie. Wie tot en met 31 maart 2005 een Fabia koopt, kan een uitgestelde betaling krijgen van ⬠7.500,-. Dit bedrag hoeft dan pas in 2006 te worden betaald.

Veelzijdig meubilair en handige navigatie in de Octavia Ook op de Škoda Octavia is actievoordeel te behalen. Zo wordt modeljaar 2004 van deze populaire middenklasser voor slechts ⬠595,- voorzien van een VDO Dayton MS4200 navigatiesysteem. De nieuwe Octavia is voor ⬠745,- leverbaar met navigatie aan boord.

Nieuw voor de Octavia is de mogelijkheid om voor slechts ⬠50,- de passagiersstoel voorin te laten voorzien van ISOFIX bevestigingspunten voor een kinderstoeltje.

Van de Octavia Hatchback met gedeeld neerklapbare achterbank (standaard in de Ambiente en Elegance, ⬠125,- in de Classic) is de bagageruimte vergroot tot 1.420 liter (was 1.350 liter). Dit is toe te schrijven aan de opklapbare zitting (voorheen was alleen de leuning neerklapbaar).

Gemak is troef in de elegante Superb
In het segment van de Škoda Superb draait alles om comfort en gemak. Dat blijkt ook uit de nieuwste optie voor dit topmodel van Škoda: een koelkastje in de middenarmsteun achter. De meerprijs hiervoor bedraagt ⬠690,-.

Gedurende de eerste maanden van dit jaar zijn de Škoda Superb Comfort en Elegance gratis te voorzien van een Tiptronic versnellingsbak. Op de Classic is de meerprijs ⬠1.495,-.

Tijdens dezelfde actieperiode is elke Superb naar keuze ook te voorzien van een 2 DIN-formaat navigatiesysteem in de middenconsole. De meerprijs af fabriek bedraagt normaal ⬠2.955,-, maar tijdelijk kost dit fraaie systeem slechts ⬠995,-. Let wel: de Tiptronic- en navigatiekorting zijn niet met elkaar te combineren.

Als alternatief voor het navigatiesysteem af fabriek is ook een VDO Dayton MS4200 navigatiesysteem te bestellen. Dit kost slechts ⬠595,-.