Ingezonden persbericht


Corendon en SBS6 produceren winterse docusoap 'De reisleider'

PERSBERICHT

TURKSE SNEEUW, APRÈS-SKI EN BEKENDE BEGELEIDING.

CORENDON EN SBS6 PRODUCEREN WINTERSE DOCUSOAP 'DE REISLEIDER'

Amsterdam, januari 2005 - SBS6 gaat in samenwerking met Corendon, marktleider op het gebied van reizen naar Turkije, de docusoap 'De Reisleider' produceren. Het programma, dat zich afspeelt in het Turkse skigebied Kartalkaya met een slotfeest in het bruisende Istanbul, wordt gepresenteerd en begeleid door Dave Heijnerman. Hij ontvangt wekelijks een nieuwe groep wintersportliefhebbers die tijdens hun vakantie worden gevolgd. 'De Reisleider' wordt vanaf 22 februari tot 14 april tweewekelijks uitgezonden om 23.20 uur uitgezonden op SBS6, de opnames vinden in dezelfde periode plaats.

Jij en je vrienden in de hoofdrol.

'De Reisleider' - gepresenteerd door Dave Heijnerman, bekend van o.a. het programma 'Niets dan de waarheid' - wordt in de periode van 22 februari tot 14 april op dinsdag- en donderdagavond uitgezonden na Shownieuws, rond 23.20 uur op SBS6. De opnames zijn van 6 februari tot en met 3 april. Dave fungeert zelf als reisleider en is op dit gebied niet onervaren; hij werkte drie jaar als reisleider op zowel zomer- als wintersportbestemmingen. Wie met zijn vrienden de hoofdrol wil spelen in het programma kan zich aanmelden via www.reisleider.tv.

Turkse sneeuw in Kartalkaya

Het Turkse skigebied Kartalkaya ligt op ongeveer vier en een half uur rijden van Istanbul. De zon schijnt er vaak en de sneeuw is vers, ideaal voor zowel skiërs als snowboarders. Het Dorukkaya hotel & Oberj (herberg) ligt midden op de piste en biedt alle ingrediënten voor een perfecte apres-ski; bars, een disco en kampvuren in de sneeuw. En ook: zwembad, whirlpool (met uitzicht op de piste), sauna en hamam.

Skien met Dave

Het 'skiën met Dave' pakket bestaat uit een verblijf van vijf dagen in Kartalkaya op basis van all-inclusive en een slotfeest met top DJ in Club Vezir, met overnachting in een viersterren hotel in het centrum van Istanbul. Vlucht en transfers zijn tevens in het pakket inbegrepen dat te boeken is vanaf E 499,- p.p. Skiën met Dave: een uitstekende combinatie van wintersport en het bruisende nachtleven van Istanbul - en dat alles gefilmd door SBS6!

Zie voor meer informatie en aanmeldingen www.reisleider.tv.

Corendon Vliegvakanties is opgericht in 2000 en is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende touroperators op de Nederlandse en Belgische markt. Door uitstekende samenwerking met lokale agenten, hoteliers en betrouwbare luchtvaartmaatschappijen kan Corendon zeer voordelige en kwalitatief goede reizen aanbieden naar Turkije. Zie ook www.corendon.nl.