Politie Zuid-Holland-Zuid

21/01 Alblasserwaard en Vijfheerenlanden

21-01-2005 - Persberichten District II

ZOON SLAAT MOEDER
GORINCHEM De politie heeft een 16-jarige jongen uit Gorinchem aangehouden omdat hij op 8 januari j.l. zijn moeder in het gezicht had geslagen. Moeder en zoon kregen woorden omdat de jongen de dop van de haargel per abuis in de prullenbak had gegooid. De jongen kon de dop in de vuilnisbak niet meer vinden, terwijl zijn moeder hem er wel uitviste. Daarop ontstond ruzie waarbij de jongen naar eigen zeggen in het gezicht werd gekrabd door zijn moeder en hij op zijn beurt een slaande beweging maakte die raak was. De moeder deed aangifte van mishandeling. De jonge verscheen op verzoek van de politie op het bureau waar hij na verhoor werd heengezonden met een proces-verbaal.

VROUW LASTIG GEVALLEN
ALBLASSERDAM De politie is op zoek naar vrouwen die mogelijk lastig gevallen zijn bij een supermarkt aan de Sportlaan door een manspersoon die aanbiedt om lekker gezellig een stukje mee te rijden in de auto. Een 34-jarige vrouw uit Alblasserdam overkwam dit donderdagavond 20 januari toen zij net boodschappen had gedaan in een winkel aan de Sportlaan. Een manspersoon hield zich op bij haar auto en vroeg in bovenstaande bewoordingen of hij mee mocht rijden. De vrouw reed direct weg en ging later met haar man terug om de onbekende man te vinden. Even signaleerden ze hem voor de ingang van een winkel maar hij vluchtte weg. De man heeft zich mogelijk geruime tijd opgehouden voor de supermarkt met verkeerde bedoelingen.

De politie is op zoek naar personen die meer weten van deze man of mogelijk ook door hem lastig gevallen zijn. Zij kunnen contact opnemen met de Politie Zuid-Holland-Zuid via 0900-8844 (lokaal tarief).