Katwijk Verlichtingscontrole Afgelopen week heeft de politie in Katwijk wederom gecontroleerd op verlichting. Er werd vooral gecontroleerd op de Helmbergweg en de Nieuwe Duinweg. In totaal werden er 128 bekeuringen uitgeschreven voor het niet voeren van de (juiste) verlichting.

Stolwijk Verlichtingscontrole De politie heeft op woensdag 19 en donderdag 20 januari (brom)fietsverlichtingscontroles gehouden. Woensdag werd veel schoolgaande jeugd gecontroleerd langs de Goudseweg. Bij de meesten was de verlichting in orde. Vier van hen kregen een bekeuring. Op het fietspad langs de Schoonhovenseweg werden de volgende dag drie fietsers bekeurd.

Krimpen aan de Lek Invordering rijbewijs De politie heeft op woensdag 19 januari het rijbewijs van een 24-jarige automobilist uit Papendrecht ingevorderd wegens te hard rijden. De bestuurder reed op de C.G. Roosweg 138 km/u waar 80 is toegestaan. Tegen de bestuurder is ook proces verbaal opgemaakt.

Lekkerkerk Verlichtingscontrole Woensdag 19 januari werd op de Tiendweg West een verlichtingscontrole gehouden. Er werden zes bekeuringen uitgeschreven voor het niet in orde hebben van de verlichting.

--- einde berichten ---
---

---- --