Ingezonden persbericht


Press release

Date
21 januari 2005

NeXXt 2005

Kortingsactie amateurclubs FIFA WK 2006 loopt tot 20 maart

Amateurclubs hebben tot 20 maart de tijd om kaartjes te bestellen voor het FIFA Wereldkampioenschap voetbal tot 20 jaar. De kortingsactie voor verenigingen loopt derhalve vijf weken langer dan gepland, omdat is gebleken dat clubs wel belangstelling hebben voor kaarten, maar liever eerst willen weten hoe het speelschema er na de loting op 6 maart in Utrecht uit komt te zien. Clubs krijgen E 2,50 korting op elk besteld kaartje en maken bovendien kans op vrijkaarten voor een wedstrijd van het Nederlands elftal tijdens het WK 2006 in Duitsland.

Om aan de wens van de verenigingen tegemoet te komen heeft de stichting NeXXt 2005, die het toernooi organiseert in opdracht van de KNVB, besloten de clubs na de loting nog twee weken de gelegenheid te geven hun bestelformulier in te sturen. In Newsletter no. 3 van NeXXt 2005, die gisteren is verspreid, staat nog vermeld dat de actie eindigt op 14 februari. Die informatie is dus inmiddels achterhaald.

Verenigingen die vragen hebben over de kortingsactie kunnen in eerste instantie terecht op de website www.fifa.com/wktot20. Zij kunnen ook contact opnemen met het districtskantoor waaronder zij ressorteren.



Ingezonden persbericht