Koninklijke Nederlandse Schaakbond

Zin in toernooi en training? Het Grote Bos jeugdweekendtoernooi (update!)
In het weekend van zaterdag 22 en zondag 23 januari wordt in Geldrop (bij Eindhoven) een zeer speciaal jeugdschaaktoernooi georganiseerd voor de gevorderde schaakjeugd. In twee dagen tijd worden zes ronden gespeeld van 1 uur p.p.p.p. Er zijn vele Nederlandse en Belgische toptrainers aanwezig om na afloop van de partijen de goede en minder goede zetten te bespreken.

Door sponsoring van onder meer de Rabobank hebben we een goed gevulde prijzenpot (totaal 1500 Euro) met een hoofdprijs van 200 Euro. Er is gelegenheid om te blijven slapen op de toernooilocatie. Het inschrijfgeld is inclusief een overheerlijk koud en warm buffet na afloop van de eerste dag en drinken gedurende beide dagen.

Nieuwsgierig naar meer informatie? Wil je weten wie er al ingeschreven hebben ? Jij kunt ook nog steeds inschrijven !

Kijk op onze website

Opgelet:
Door technische problemen met de server zijn sinds dinsdag 11 januari de aanmeldingen voor het Grote Bos Jeugdweekendtoernooi, die via de website gedaan zijn, niet bij de organisatie aangekomen. Wij verzoeken daarom alle deelnemers om even op de website te controleren of je ingeschreven staat. Meld je vervolgens, indien je er niet bij staat, opnieuw aan door middel van een e-mailtje aan arjan.smit@chello.nl, dan wordt je aanmelding zo snel mogelijk op de site geplaatst. 17/01/2005