Ingezonden persbericht


Na afwezigheid van 1 jaar is The BeachBattle terug, and ready to rock! Aankomende zaterdag is er een voorronde van The BeachBattle, georganiseerd door Saturnus. Wegens verbouwing van de zaal wordt ook deze voorronde gehouden in het Haags Pop Centrum. Het Haags Pop Centrum is te vinden aan de Burgemeester Hovylaan 12 te Den Haag. Een routebeschrijving is te vinden op onze website www.BeachBattle.com.

De volgende bands zullen aantreden:

20:30 uur - 21:00 uur: Rot van de Dam

21:20 uur - 21:50 uur: The Ox

22:10 uur - 22:40 uur: Sterker Nog

23:00 uur - 23:30 uur: Safety Blanket

Om 24:00 uur zal een 4-koppige jury (80%), samen met het publiek (20%) bepalen welke twee bands doorgaan naar de kwartfinale.

Voor een compleet overzicht van het verloop van The BeachBattle en additionele informatie, verwijzen wij u naar onze website: www.BeachBattle.com.

Helaas moeten wij u mededelen dat de band Qrio heeft aangegeven niet te zullen deelnemen aan The BeachBattle 2005. Qrio was, volgens critici, één van de favorieten op het winnen van The BeachBattle 2005. Een motivatie van de band zelf is bijgevoegd als bijlage.

Graag willen wij deze gelegenheid gebruiken u hierbij uit te nodigen om in de nabije toekomst langs te komen op één van de avonden dat The BeachBattle wordt gehouden. Wellicht kunt u hiervan een artikel schrijven en opnemen in uw medium. Indien u geïnteresseerd bent, kunt u contact opnemen met ondergetekende of zelf langskomen.

Met vriendelijke groet,

The BeachBattle

Erik Niekolaas

PR-medewerker

Tel: 06 1536 8627

e-mail:PR@BeachBattle.com